MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Temmuz 2023 #1 Steam'e dualshock 4 nasıl bağlanır? baştan aşağı anlatacak var mı? Yenilenen güncelleme ile eski ayarı yapamıyorum artık çok teşekkürler. Son düzenleme: 14 Temmuz 2023
Steam'e dualshock 4 nasıl bağlanır? baştan aşağı anlatacak var mı? Yenilenen güncelleme ile eski ayarı yapamıyorum artık çok teşekkürler.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 MehmetSLH dedi: Steam'e DualShock 4 nasıl bağlanır? Baştan aşağı anlatacak var mı? Yenilenen güncelleme ile eski ayarı yapamıyorum artık çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... DS4 uygulamasını indirin. Evrendeki her oyunla çalışır ondan sonra zaten. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC
MehmetSLH dedi: Steam'e DualShock 4 nasıl bağlanır? Baştan aşağı anlatacak var mı? Yenilenen güncelleme ile eski ayarı yapamıyorum artık çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... DS4 uygulamasını indirin. Evrendeki her oyunla çalışır ondan sonra zaten. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC
D dodo342 Yoctopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 Kanka PS tuşu ve share tuşuna aynı anda bas. Sonra ışık yanıp söncek. Sonra ayarlara gir Bluetooth ve cihazlara bas cihaz ekle var ona bas. Orada Bluetooth çıkçak. Orada Wireless Controller çıkçak. Ona bas bağlanır. Rica ederim.
Kanka PS tuşu ve share tuşuna aynı anda bas. Sonra ışık yanıp söncek. Sonra ayarlara gir Bluetooth ve cihazlara bas cihaz ekle var ona bas. Orada Bluetooth çıkçak. Orada Wireless Controller çıkçak. Ona bas bağlanır. Rica ederim.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Temmuz 2023 #4 Ahmsef dedi: DS4 uygulamasını indirin. Evrendeki her oyunla çalışır ondan sonra zaten. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC Genişletmek için tıkla... Bir türlü windows kolu görmüyor yapamadım steam ile nasıl yapılacağını biliyor musunuz?
Ahmsef dedi: DS4 uygulamasını indirin. Evrendeki her oyunla çalışır ondan sonra zaten. DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC Genişletmek için tıkla... Bir türlü windows kolu görmüyor yapamadım steam ile nasıl yapılacağını biliyor musunuz?