DualShock 4 orijinal mi?

qhweet

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, 5 şubatta Hepsiburada üzerinden bir DualShock4 V2 sipariş ettim. Eurisa garantili olduğunu düşünerek yaklaşık 3.5k TL ücret ödedim. Ancak replika mi orijinal Sony ürünü mü diye aklımda soru işareti kaldı, bunu nasıl anlayabilirim bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Ürünün fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 82
  • image.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 82
  • image.jpg
    134,9 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_0346.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 89

Hem Orta Doğu malı olup hem de nasıl Eurasia bandrolü oluyor? Bu arada, kol önceden stoklanmış ve Sony ülkeden çekildiği için Eurasia garantisi geçerli değil.

Hocam replikaların PS düğmesinde genelde PS logosu olmuyor fakat sahte baskı da olabilir yine de. Yerinizde olsam iade edip dualsense alırdım çok bir fiyat farkı yok çünkü bu verdiğiniz fiyatla arasında.

Hem Orta Doğu malı olup hem de nasıl Eurasia bandrolü oluyor? Bu arada, kol önceden stoklanmış ve Sony ülkeden çekildiği için Eurasia garantisi geçerli değil.
bu bandrol falsosu dışında kol ve kutu birebir duruyor. @Rogturk 'ün de dediği gibi ps logosu da olması gerektiği gibi. Bunun dışında kolun hissiyatından da anlaşılıyor. Çakmalarda analoglar ve tetik tuşları hassas olmuyor. Yani ince hareketlere pek müsade etmiyor. Çakmalarda L3 ve R3 tuşları sert olur. Buradan da anlayabiliyirsiniz.

Yani bu durumda Bilkom garantili DualSense almak daha mı mantıklı?

işte biraz da ondan şüphelendim, analoglari falan test ettim baya hassaslar ama l2 r2 tuşlarında da falan sıkıntı yok (0.10, 0.20 diye gitme durumu).

Yani bu durumda Bilkom garantili DualSense almak daha mı mantıklı?
bu göreceli bir kavram. sadece pc’de kullanmak için kol alacaksam 8bitduo’dan bir kol alıp geçerim. dualsense’in PC’de bir mantığı yok. çıkış oyunları hariç bu tetik ve titreşim zımbırtısı kullanılmıyor artık. İllaki bir tane ps kolu alacağım dersen dualsense daha iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…