KuzeyEditz Hectopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 73 22 Mayıs 2024 #1 DualShock 4 almak istiyorum fakat Hepsiburada veya Trendyol'a baktığımda hep replika. Orijinal ürünü nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2024
DualShock 4 almak istiyorum fakat Hepsiburada veya Trendyol'a baktığımda hep replika. Orijinal ürünü nereden alabilirim?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 22 Mayıs 2024 #2 KuzeyEditz dedi: DualShock 4 almak istiyorum fakat Hepsiburada veya Trendyol'a baktığımda hep replika. Orijinal ürünü nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Orjinalini zor bulursun artık.
KuzeyEditz dedi: DualShock 4 almak istiyorum fakat Hepsiburada veya Trendyol'a baktığımda hep replika. Orijinal ürünü nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Orjinalini zor bulursun artık.
Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 22 Mayıs 2024 #3 KuzeyEditz dedi: DualShock 4 almak istiyorum fakat Hepsiburada veya Trendyol'a baktığımda hep replika. Orijinal ürünü nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr
KuzeyEditz dedi: DualShock 4 almak istiyorum fakat Hepsiburada veya Trendyol'a baktığımda hep replika. Orijinal ürünü nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr