DualShock 4 orijinalini nereden bulunabilir?

myhtai

Hectopat
Daha fazla  
Bazı sitelerde 700-800 TL'ye DualShock 4 var. Orijinal mi emin olamadım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Not: Yenilenmiş diyorlar gamepadler için. Tam olarak anlamını bilmiyorum. Temiz ikinci el gibi bir şey sanırım.

Bazı sitelerde 700-800 TL'ye DualShock 4 var. Orijinal mi emin olamadım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Not: Yenilenmiş diyorlar gamepadler için. Tam olarak anlamını bilmiyorum. Temiz ikinci el gibi bir şey sanırım.

Sony satıyor direk garantili şekilde DualShock 5'ler 2500 3000 civarı.
Bu attığınız ürünü satan CRK TECH diye bir firma sanırım. En basitinden Amazon'daki sahte değildir ve 3000 lira, ithalat ücretini kesersek 2000 TL. Bunlar nasıl 1000 TL'den aşağı fiyata satıyorlar anlamış değilim. Alıcılar da orijinal olmadığını belirtmiş. Fiyatlar fazla uçmuş, elimdeki xbox 360 kolunun çalışır vaziyette olmasına dua edeceğim sadece artık.

Bu attığınız ürünü satan crk tech diye bir firma sanırım. En basitinden Amazon'daki sahte değildir ve 3000 lira, ithalat ücretini kesersek 2000 TL. Bunlar nasıl 1000 TL'den aşağı fiyata satıyorlar anlamış değilim.

Evet, satıcıyı yeni fark ettim özür dilerim, resmi mağazalara bakmayı denediniz mi, vatan mediamark gibi.

Evet, satıcıyı yeni fark ettim özür dilerim, resmi mağazalara bakmayı denediniz mi, vatan mediamark gibi.
Estağfurullah hocam. Sorun yok. Sorunuza gelecek olursak muhtemelen DualSense'ler yerleri doldurduğu için DualShock satışını internette pek göremedim. Elimde F710 vardı da keşke nerede olduğunu bilsem. Bir tane de XBOX 360 konsolu var kablosuz. Umarım çalışıyordur. Her ne kadar XBOX kolları bana rahatsız edici ve konforsuz gelse de yapacak bir şey yok. Bu fiyatlar cep yakar.

Estağfurullah hocam. Sorun yok. Sorunuza gelecek olursak muhtemelen DualSense'ler yerleri doldurduğu için DualShock satışını internette pek göremedim. Elimde F710 vardı da keşke nerede olduğunu bilsem. Bir tane de Xbox 360 konsolu var kablosuz. Umarım çalışıyordur. Her ne kadar Xbox kolları bana rahatsız edici ve konforsuz gelse de yapacak bir şey yok. Bu fiyatlar cep yakar.

FC 24 oynamak için Xbox kontrolcüsü alacaktım ama PS2'den beri PS kontrolcüsüne alışık olduğum için hep çekinmişimdir Xbox kontrolcüsünden. Elde tutuşu nasıl? Sol analogun yukarıda olması iyi mi? Alınır mı?

FC 24 oynamak için Xbox kontrolcüsü alacaktım ama PS2'den beri PS kontrolcüsüne alışık olduğum için hep çekinmişimdir Xbox kontrolcüsünden. Elde tutuşu nasıl? Sol analogun yukarıda olması iyi mi? Alınır mı?
PS koluna alışıksanız gerek yok bence. PS kolları bana hep daha rahat gelmiştir. Bir de L1 R1 gibi tuşların sert olması da hoş değil. PS koluna yönelin ama çok pahalı gelirse XBOX kolları da üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı