DualShock 4 PC'de ya da telefonda algılanmıyor

MutluLaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba DualShock 4'ümü PS4'lerde (arkadaşlarımın konsoluna da bağladım) sorunsuz bir şekilde kullanıyorum fakat ne bilgisayarda algılıyor ne telefonda.
Bilgisayara kabloyla bağladığımda çalışıyor ama yarım çalışıyor diyebiliriz turuncu ışık yanıp sönüyor DS4W da şarjı %72 sabit algılıyor ama hiç artmıyor hep %72 günlerdir.
Bluetooth ile bağlamak istediğimdeyse saniyede bir bağlantı kopup geri geliyor ve DS4W'da şarj edin uyarısı alıyorum.
Şarjı PS4'te kontrol ettiğimdeyse Full gözüküyor.
Sorunun bilgisayarımda veya telefonumda olmadığını biliyorum çünkü arkadaşlarımın DS4'ünü bağladığımda her şey kusursuz çalışıyor DS4W dahil renk ayarı titreşim vs. her şey çalışıyor.
Neden bilmiyorum ama sanırım kontrolcüm bir şekilde sadece PS4'leri algılar oldu geri kalan hiçbir cihaza tepki vermiyor.
Not: İnternette yazan her şeyi denedim forumları alt üst ettim hepsi aynı şeyleri gösteriyor zaten sorun da kolda diye düşünüyorum ama sorunu bulamıyorum.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kumandayı sıfırlamayı deneyebilirsiniz küçük bir delik olmalı arkasında oraya 10-20 saniye bir iğne basılı tutsanız yeter.
20221017_085044.jpg

Hocam cihazın orijinal olmadığını düşünüyorum. FIFA için ikinci kol olarak aldığım çakma DS4 hiç bir telefona bağlanmazken, orijinal olan bağlanıyordu. İnternette ki yenilenmiş adı altında satılan ürünlerden aldıysanız muhtemelen replikadır, eğer sony avrasya garantiliyse zaten sorunu teknik ekip ücretsiz çözecektir hizmetin kalitesine ben kefilim.

Kumandayı sıfırlamayı deneyebilirsiniz küçük bir delik olmalı arkasında oraya 10-20 saniye bir iğne basılı tutsanız yeter.Eki Görüntüle 1546335

Bunu denedim fakat olmadı yine de teşekkür ederim.

Hocam cihazın orijinal olmadığını düşünüyorum. FIFA için ikinci kol olarak aldığım çakma DS4 hiçbir telefona bağlanmazken, orijinal olan bağlanıyordu. İnternette ki yenilenmiş adı altında satılan ürünlerden aldıysanız muhtemelen replikadır, eğer Sony avrasya garantiliyse zaten sorunu teknik ekip ücretsiz çözecektir hizmetin kalitesine ben kefilim.

Eskiden bağlanıyordu ama sanırım kolda bir şey bozuldu. kol eski bir kol ondan dolayı hatırlamıyorum garantisi kimde

Up

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı