DualShock 4 PS 4’e bağlanmıyor

Mrtt22

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF F15 / işlemci: i5 11400h / Ram: 16 GB DDR4 / SSD: 512 GB PCIE G3 / Ekran Kartı: RTX 2050 / İşletim Sistemi: Windows 11 Pro / Mouse: Razer Deathadder V2 / Kulaklık : Razer Blackshark V2X / Konsol: PS4 Slim
Merhaba, DualShock 4'ümü PS4'üme bağlama konusunda bir sorun yaşıyorum. Kolumu bilgisayardan oyun oynamak için bir süreliğine bilgisayara bağladım şimdi kabloyla birlikte PS'ma bağlamaya çalışıyorum fakat kol o Bluetooth eşleşmeleri için olan modda takılı kalmış olacak ki yanıp yanıp sönüyor kablo değiştirmeyi ve diğer girişlerde bağlamayı denedim fakat işe yaramadı, ne yapabilirim?
Ek olarak: Denediğim kablolar orijinal PlayStation kablosu değil fakat kollarımı şarj etmede bir sıkıntı yaşamadım ve bağlamaya çalıştığım kolda şarj olduğunu bildiren sarı ışık yanmasına rağmen bağlantı gerçekleştiremiyorum

Son düzenleme:
Hocam bende de bu problem vardı, Gamepad'in arkasında sıfırlama deliği vardı kürdan ile 10 saniye oradaki deliğe bastırıp düğmeye basınca 10 saniye boyunca sıfırlanıyordu sonra ise kolu PS4'e bağlı olan şarj kablosuna takıyordum PS tuşuna basarak bağlayabiliyordum biraz karmaşık, debelenmiştim biraz.

Sorunu çözdüm. Denediğim kablolar veri aktarımı yapamayan sadece şarj etmeye yarayan kablolarmış evdeki Xiaomi Mi Stick'in kablosuyla deneyince bağlantıyı gerçekleştirebildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı