Mrtt22
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Laptop: ASUS TUF F15 / işlemci: i5 11400h / Ram: 16 GB DDR4 / SSD: 512 GB PCIE G3 / Ekran Kartı: RTX 2050 / İşletim Sistemi: Windows 11 Pro / Mouse: Razer Deathadder V2 / Kulaklık : Razer Blackshark V2X / Konsol: PS4 Slim
Merhaba, DualShock 4'ümü PS4'üme bağlama konusunda bir sorun yaşıyorum. Kolumu bilgisayardan oyun oynamak için bir süreliğine bilgisayara bağladım şimdi kabloyla birlikte PS'ma bağlamaya çalışıyorum fakat kol o Bluetooth eşleşmeleri için olan modda takılı kalmış olacak ki yanıp yanıp sönüyor kablo değiştirmeyi ve diğer girişlerde bağlamayı denedim fakat işe yaramadı, ne yapabilirim?
Ek olarak: Denediğim kablolar orijinal PlayStation kablosu değil fakat kollarımı şarj etmede bir sıkıntı yaşamadım ve bağlamaya çalıştığım kolda şarj olduğunu bildiren sarı ışık yanmasına rağmen bağlantı gerçekleştiremiyorum
Ek olarak: Denediğim kablolar orijinal PlayStation kablosu değil fakat kollarımı şarj etmede bir sıkıntı yaşamadım ve bağlamaya çalıştığım kolda şarj olduğunu bildiren sarı ışık yanmasına rağmen bağlantı gerçekleştiremiyorum
Son düzenleme: