AtakanÖzbek Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 168 27 Ağustos 2019 #1 Merhabalar. Dualshock 4 kolumu konsolun dibinde kullanabiliyorum fakat azıcık uzaklaşınca bağlantı kopuyor veya kendi kendine bir şeyler yapıyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2019
Merhabalar. Dualshock 4 kolumu konsolun dibinde kullanabiliyorum fakat azıcık uzaklaşınca bağlantı kopuyor veya kendi kendine bir şeyler yapıyor. Yardım eder misiniz?
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Ağustos 2019 #2 Muhtemelen vericisi bozulmuştur. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2019 Artı 0 Eksi
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 27 Ağustos 2019 #3 Bluetooth yongasında bir arıza vardır. Tamircide nispeten yüksek bir fiyat karşılığında tamir edebilir Artı 0 Eksi
Bluetooth yongasında bir arıza vardır. Tamircide nispeten yüksek bir fiyat karşılığında tamir edebilir
KS KS AtakanÖzbek Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 168 27 Ağustos 2019 #4 Furkan17TR dedi: Bluetooth yongasında bir arıza vardır. Tamircide nispeten yüksek bir fiyat karşılığında tamir edebilir Genişletmek için tıkla... Ben servise verdim mavi ışık hatası diye aldım hata düzeldi şimdide bu hata çıktı başımıza Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: Bluetooth yongasında bir arıza vardır. Tamircide nispeten yüksek bir fiyat karşılığında tamir edebilir Genişletmek için tıkla... Ben servise verdim mavi ışık hatası diye aldım hata düzeldi şimdide bu hata çıktı başımıza
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 28 Ağustos 2019 #5 AtakanÖzbek dedi: Ben servise verdim mavi ışık hatası diye aldım hata düzeldi şimdide bu hata çıktı başımıza Genişletmek için tıkla... Pardon? PS4 mavi ışık gördü, ondan sonra mı bu sorun meydana geldi? Belki aletin Bluetooth anten kabloları yerinden çıkmıştır. Başka bir DS4 ile deneyin. Onda da çekme problemi varsa tekrar servise verin, onlar içini açıp o Bluetooth yongasetine baksınlar. Artı 0 Eksi
AtakanÖzbek dedi: Ben servise verdim mavi ışık hatası diye aldım hata düzeldi şimdide bu hata çıktı başımıza Genişletmek için tıkla... Pardon? PS4 mavi ışık gördü, ondan sonra mı bu sorun meydana geldi? Belki aletin Bluetooth anten kabloları yerinden çıkmıştır. Başka bir DS4 ile deneyin. Onda da çekme problemi varsa tekrar servise verin, onlar içini açıp o Bluetooth yongasetine baksınlar.
H HSM Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2019 #6 Kontrolcüne reset at tekrar dene cihazlamı kontrolcüylemi alakalı olduğunu çözmek için başka bir cihazda dene yada senin cihazda bir kontrolcüyü dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kontrolcüne reset at tekrar dene cihazlamı kontrolcüylemi alakalı olduğunu çözmek için başka bir cihazda dene yada senin cihazda bir kontrolcüyü dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et