I ineffablefishy Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 134 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #1 İnternetten aldığım DualShock v4'nin L2 tuşu ya basıyor ya da basılı kalıyor. Yedek parça falan mı almam lazım bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
İnternetten aldığım DualShock v4'nin L2 tuşu ya basıyor ya da basılı kalıyor. Yedek parça falan mı almam lazım bilemedim.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 15 Şubat 2021 #2 ineffablefishy dedi: İnternetten aldığım DualShock v4'nin L2 tuşu ya basıyor ya da basılı kalıyor. Yedek parça falan mı almam lazım bilemedim. Genişletmek için tıkla... İade edin. Sağlam gelmesi gerekiyor. Konuyu hortlattım kusura bakma.
ineffablefishy dedi: İnternetten aldığım DualShock v4'nin L2 tuşu ya basıyor ya da basılı kalıyor. Yedek parça falan mı almam lazım bilemedim. Genişletmek için tıkla... İade edin. Sağlam gelmesi gerekiyor. Konuyu hortlattım kusura bakma.
I ineffablefishy Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 134 Çözümler 2 19 Şubat 2021 #3 Dean.308 dedi: İade edin. Sağlam gelmesi gerekiyor. Konuyu hortlattım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam. Artık ps4 değilim bilgisayar aldım falan üstünden çok zaman geçti işim kalmadı artık
Dean.308 dedi: İade edin. Sağlam gelmesi gerekiyor. Konuyu hortlattım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam. Artık ps4 değilim bilgisayar aldım falan üstünden çok zaman geçti işim kalmadı artık
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 19 Şubat 2021 #4 ineffablefishy dedi: Sıkıntı yok hocam. Artık PS4 değilim bilgisayar aldım falan üstünden çok zaman geçti işim kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Tamamdır belki sonradan gelen varsa işine yarar.
ineffablefishy dedi: Sıkıntı yok hocam. Artık PS4 değilim bilgisayar aldım falan üstünden çok zaman geçti işim kalmadı artık. Genişletmek için tıkla... Tamamdır belki sonradan gelen varsa işine yarar.