mehmet emir Hectopat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 38 Yer Los Angeles, California Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #1 İnternetten ucuz fiyata ps4 buldum biraz araştırdım Dualshock 4 yan sanayi yani sahte çıkabilirmiş. Dualshock 4'ün sahtelerini 20-30 TL ye satıyorlarmış dolayısıyla sorum şu Dualshock 4'ün yan sanayi olup olmadığı nasıl anlaşılır ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2015
İnternetten ucuz fiyata ps4 buldum biraz araştırdım Dualshock 4 yan sanayi yani sahte çıkabilirmiş. Dualshock 4'ün sahtelerini 20-30 TL ye satıyorlarmış dolayısıyla sorum şu Dualshock 4'ün yan sanayi olup olmadığı nasıl anlaşılır ?
uludag90 Kilopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 194 3 Temmuz 2015 #2 Eğer güvenilir satış noktasından alırsan böyle bir şeyi düşünmene gerek kalmaz.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #3 Eline alabilme imkanın varsa direk hissedersin.
bilallica Hectopat Katılım 28 Aralık 2019 Mesajlar 40 11 Mayıs 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et daha önce sahte kol satmaya çalışan bir satıcı yüzünden bu videda tüm detaylarıyla inceledim orijinal ve sahte kollar arasındaki farkları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et daha önce sahte kol satmaya çalışan bir satıcı yüzünden bu videda tüm detaylarıyla inceledim orijinal ve sahte kollar arasındaki farkları.