Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 940 16 Ocak 2024 #1 Bir anda boyle oldu kol şarj almamaya basladi. Her seyi denedim ama bir turlu aldiramadim. Ne yapabilirim evde servise gitmem zorunlu mu?
Bir anda boyle oldu kol şarj almamaya basladi. Her seyi denedim ama bir turlu aldiramadim. Ne yapabilirim evde servise gitmem zorunlu mu?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 16 Ocak 2024 #2 Kablo bozulmuştur en fazla diye düşünüyorum. Donanımsal bir şey varsa servise götürmek gerek.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Kablo değiştirin. Olmazsa adaptör. Değişen birşey olmazsa yazarsınız. Duruma göre garantiye gider.
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 940 16 Ocak 2024 #4 Cronus.xy dedi: Kablo değiştirin. Olmazsa adaptör. Değişen bir şey olmazsa yazarsınız. Duruma göre garantiye gider. Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Kablo bozulmuştur en fazla diye düşünüyorum. Donanımsal bir şey varsa servise götürmek gerek. Genişletmek için tıkla... Bir sürü farkli kablo ve adaptor kombinasyonu denedim fakat hala ayni. Herhangi bir hareket yok şarj olmuyor. Garantisi de mevcut degil şu an.
Cronus.xy dedi: Kablo değiştirin. Olmazsa adaptör. Değişen bir şey olmazsa yazarsınız. Duruma göre garantiye gider. Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Kablo bozulmuştur en fazla diye düşünüyorum. Donanımsal bir şey varsa servise götürmek gerek. Genişletmek için tıkla... Bir sürü farkli kablo ve adaptor kombinasyonu denedim fakat hala ayni. Herhangi bir hareket yok şarj olmuyor. Garantisi de mevcut degil şu an.
Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #5 Şarj girişinde toz birikmiş olabilirmi?
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 940 16 Ocak 2024 #6 Cronus.xy dedi: Şarj girişinde toz birikmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayir herhangi bir toz birikimi yok. Olma ihtimaline karsi da igne ile dikkatlice isik altinda ufak bir temizleme yaptim. Bir anda oldu olay anlayamadim. Şarj etmek icin kolu aldim ve şarj olmamaya basladi sasirtici.
Cronus.xy dedi: Şarj girişinde toz birikmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayir herhangi bir toz birikimi yok. Olma ihtimaline karsi da igne ile dikkatlice isik altinda ufak bir temizleme yaptim. Bir anda oldu olay anlayamadim. Şarj etmek icin kolu aldim ve şarj olmamaya basladi sasirtici.