DualShock 4 şarj olmuyor

Ivar Lothbrok

Hectopat
Daha fazla  
PS4 ile beraber kutudan çıkan DualShock tamamen gitti. Ne şarja taktığımda ışığı yanıyor ne çıkarıp bastığımda yanıyor. Sonradan aldığım kol şarjdayken ışığı yanıyor ve çalışıyor ama çıkarınca şarj olmamış ve ışığı yanmamış şekilde görüyorum. Ne yapmam gerekiyor? İkisinin aynı anda bozulması saçma değil mi? 2 gün önce hiçbir şeyleri yoktu kolların.

USB kablolusunu değiştirip deneyin, akımdan kaynaklı sorunda olabilir. Rest atmayı deneyin diyebilirim ama kollar ışık bile yapmadığını söylüyorsunuz.

USB kablolusunu değiştirip deneyin, akımdan kaynaklı sorunda olabilir. Rest atmayı deneyin diyebilirim ama kollar ışık bile yapmadığını söylüyorsunuz.
Hocam farklı farklı kablolarla denedim. Sonradan aldığım kol şarj ederken ışık gösteriyor ama diğerinde tık yok. Işık gösteren de şarj yemiyor kablodan ayırdıktan sonra. L2'nin altındaki küçük nokta yeri reset yeri sanırım, ona da bastım kaç kere.

Pin şerit kablosu değişmesi lazım. Anakart ve USB portuna bağlı zaten kapağını sökerken o kablo tutar. Kapağı hemen anlarsın, o kabloyu değiştirmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…