K Kullanıcı_77 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 139 23 Kasım 2023 #1 PS'de zaten şarj olmayan kolum PC'de şarj ederek çözüm bulduğumu sandım fakat şu an PC'den de şarj olmuyor.
PS'de zaten şarj olmayan kolum PC'de şarj ederek çözüm bulduğumu sandım fakat şu an PC'den de şarj olmuyor.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 23 Kasım 2023 #2 Kullanıcı_77 dedi: PS'de zaten şarj olmayan kolum PC'de şarj ederek çözüm bulduğumu sandım fakat şu an PC'den de şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirip dener misin? Her hangi bir Micro USB yeterli olacaktır.
Kullanıcı_77 dedi: PS'de zaten şarj olmayan kolum PC'de şarj ederek çözüm bulduğumu sandım fakat şu an PC'den de şarj olmuyor. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirip dener misin? Her hangi bir Micro USB yeterli olacaktır.
K Kullanıcı_77 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 139 23 Kasım 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Kablo değiştirip dener misin? Her hangi bir Micro USB yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim dediğiniz gibi başta 1 ay falan o kablo ile şarj oluyor sonra şarj olmuyor
Şebnem Ferah dedi: Kablo değiştirip dener misin? Her hangi bir Micro USB yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam çok denedim dediğiniz gibi başta 1 ay falan o kablo ile şarj oluyor sonra şarj olmuyor
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 23 Kasım 2023 #4 Kullanıcı_77 dedi: Hocam çok denedim dediğiniz gibi başta 1 ay falan o kablo ile şarj oluyor sonra şarj olmuyor Genişletmek için tıkla... DualShock 4'ün grişi bozulmuştur diyeceğim ama niye ilk 1 ay çalışsın sonra çalışmasın? DualShock 4'ü resetler misin?
Kullanıcı_77 dedi: Hocam çok denedim dediğiniz gibi başta 1 ay falan o kablo ile şarj oluyor sonra şarj olmuyor Genişletmek için tıkla... DualShock 4'ün grişi bozulmuştur diyeceğim ama niye ilk 1 ay çalışsın sonra çalışmasın? DualShock 4'ü resetler misin?
K Kullanıcı_77 Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 139 23 Kasım 2023 #5 Tamam deneyeceğim teşekkürler Şebnem Ferah dedi: DualShock 4'ün grişi bozulmuştur diyeceğim ama niye ilk 1 ay çalışsın sonra çalışmasın? DualShock 4'ü resetler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam şarjı yok resetleyip resetleyemedigimi anlayamiom Son düzenleme: 23 Kasım 2023
Tamam deneyeceğim teşekkürler Şebnem Ferah dedi: DualShock 4'ün grişi bozulmuştur diyeceğim ama niye ilk 1 ay çalışsın sonra çalışmasın? DualShock 4'ü resetler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam şarjı yok resetleyip resetleyemedigimi anlayamiom
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 23 Kasım 2023 #6 Kullanıcı_77 dedi: Hocam şarjı yok resetleyip resetleyemedigimi anlayamiom Genişletmek için tıkla... Yine başka bir Micro USB ile deneyemez misiniz?
Kullanıcı_77 dedi: Hocam şarjı yok resetleyip resetleyemedigimi anlayamiom Genişletmek için tıkla... Yine başka bir Micro USB ile deneyemez misiniz?