DualShock 4 şarj olmuyor

uraztigli

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben DualShock'u laptopta kullanıyorum PlayStation'ım yok. Şöyle bir sıkıntı var kabloyla kullanabiliyorum ama kablosuz kullanamıyorum. Kabloyu çıkardığım an ışığı kesiliyor. Laptop zaten kolu şarj etmiyor. Prize takayım diyorum takınca 1 sn sarı ışık yanıyor ve sönüyor sonra asla bir hareket olmuyor. Ben bunu nasıl şarj edeceğim veya kablosuz kullanacağım?

Arkadaşlar ben DualShock'u laptopta kullanıyorum PlayStation'ım yok. Şöyle bir sıkıntı var kabloyla kullanabiliyorum ama kablosuz kullanamıyorum. Kabloyu çıkardığım an ışığı kesiliyor. Laptop zaten kolu şarj etmiyor. Prize takayım diyorum takınca 1 sn sarı ışık yanıyor ve sönüyor sonra asla bir hareket olmuyor. Ben bunu nasıl şarj edeceğim veya kablosuz kullanacağım?

Hocam şarj olmama sorununun tek çözümü kabloyu bükmek ya da dolamak, bizim DualShock belli bir yamukluk olunca şarj oluyor. Kablosuz kullanmak içinde basit bir Bluetooth modülü işinizi çözer.

Bataryanın sağlıklı olduğundan emin misin kol kabloya bağlı olmadan kol açılmıyorsa sorun batarya olabilir

Hocam şarj olmama sorununun tek çözümü kabloyu bükmek ya da dolamak, bizim DualShock belli bir yamukluk olunca şarj oluyor. Kablosuz kullanmak içinde basit bir Bluetooth modülü işinizi çözer.

Bluetooth var zaten bilgisayarda onda problemim yok. Farklı kablolarla da denedim. Fotoğraftaki gibi PC'ye kablo ile takınca çalışıyor.

Bluetooth'u aktif etmeden ne çalışır sizce yanlış hatırlamıyorsan options tuşuna basılı tutup Bluetooth'u aktif ediyorduk.

PS ve share basılı tutunca eşleşme moduna giriyor normalde. Fakat kol kabloyla bağlıyken de, bağlı değilken de denediğimde herhangi bir aktiflik olmuyor.

Bataryanın sağlıklı olduğundan emin misin kol kabloya bağlı olmadan kol açılmıyorsa sorun batarya olabilir.

Daha önce tamirciye götürdüm açtı içini sağlam dedi yalnız şarj etmek için PlayStation harici bir yere takarsam olmazmış o nedenle açılmıyormuş öyle demişti.

Dosya Ekleri

• 17737888845388730957132254208869.jpg
    17737888845388730957132254208869.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı