U UğurYavuz Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Orijinal DS4 şarj kablosunu kırdım. Samsung şarj kablosunu adatörsüz kullansam bir şey olur mu? Bazıları amper falan diyor çok anlamadımda şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Orijinal DS4 şarj kablosunu kırdım. Samsung şarj kablosunu adatörsüz kullansam bir şey olur mu? Bazıları amper falan diyor çok anlamadımda şimdiden teşekkürler.
sami_sahin_34 Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #2 Eğer adapdörün orijinal ile aynı Volt Watt ve amper değerlerini veriyor ise sorun olmaz.
MetalBond Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 4 yıldır adaptör ile yapıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Bu adaptörler farklı markalarındı ancak zarar verir mi emin değilim.
4 yıldır adaptör ile yapıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Bu adaptörler farklı markalarındı ancak zarar verir mi emin değilim.
U UğurYavuz Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 sami_sahin_34 dedi: Eğer adapdörün orijinal ile aynı Volt Watt ve amper değerlerini veriyor ise sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben adaptör için değilde direk şarj kablosunu ps4'e veya pc ye bağlayıp şarj etsem sorun olur mu olarak sormak istemiştim. MetalBond dedi: 4 yıldır adaptör ile yapıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Bu adaptörler farklı markalarındı ancak zarar verir mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Peki samsung şarj kablosunu ps4 veya pc ye takıp şarj etsem sorun olur mu?
sami_sahin_34 dedi: Eğer adapdörün orijinal ile aynı Volt Watt ve amper değerlerini veriyor ise sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben adaptör için değilde direk şarj kablosunu ps4'e veya pc ye bağlayıp şarj etsem sorun olur mu olarak sormak istemiştim. MetalBond dedi: 4 yıldır adaptör ile yapıyorum, bir sıkıntısını görmedim. Bu adaptörler farklı markalarındı ancak zarar verir mi emin değilim. Genişletmek için tıkla... Peki samsung şarj kablosunu ps4 veya pc ye takıp şarj etsem sorun olur mu?