DualShock 4 sol analog tamir edilir mi?

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu oyunda sol analog ileri gitmiyor. Bunu tamir edilebilir mi?
Kolay bir işlem mi? Yapabilir mi PS cafeciler?

PS Cafe'de çalışıyordum. Tamir için kol tamircisine yolluyorduk. Sorun ne tam olarak? Harekette zorluk mu var yoksa götürdüğünüz yerde takılı mı kalıyor?

PS Cafe'de çalışıyordum. Tamir için kol tamircisine yolluyorduk. Sorun ne tam olarak? Harekette zorluk mu var yoksa götürdüğünüz yerde takılı mı kalıyor?
Aynı böyle oluyor hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam konuyla alakalı olarak bende de DS4 var. Benim sorunum sağ analog kendi kendine hareket ediyor. Sabit değil. Bir çözüm yolu var mı?

Çok saçma gelebilir ama aynı problemin birebir aynısı benim başıma da geldi analoğa bastırdım üfledim falan filan o tarz şeyler yaptım birden kendiliğinden düzeldi çok nadir oluyor artık ama yinede tekrardan düzeliyor.

Denedim temizledim de analogu ama düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…