DualShock 4 takılıyor

Yiğit_880

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 2-3 ay önce BİM'e gelen polosmart DualShock 4 satın almıştım. Gayet güzeldi taaki 2-3 hafta öncesine kadar anlamadığım şekilde oyunlarda sol joystick sol üst tarafa çektiğimde sanki Joystick'i sonuna kadar değil de hafif çekmişim gibi gözüküyor. Yani karakterim normal hareket etmesi gerekirken yavaş yürüyor. Aşağıda daha iyi anlarsınız.
Not: Sol Joystick'i kaldırıp üflediğim zaman sorun geçici olarak düzeliyor fakat sonra eski haline dönüyor. Ayrıca sağ joystickte o kadar olmasa da aynı sorun var.
Sorunun videolu hali:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuş ayarlarını doğru ayarladığınızdan emin olun. Öte yandan yere düşme durumu oldu mu? Olmadıysa cihazı ilk aldığınızda da olmuş olabilir. Faturasıyla birlikte BİM'e başvurun bakalım ne diyecekler size.

Merhaba dostlar, 2-3 ay önce BİM'e gelen polosmart DualShock 4 satın almıştım. Gayet güzeldi taaki 2-3 hafta öncesine kadar anlamadığım şekilde oyunlarda sol joystick sol üst tarafa çektiğimde sanki Joystick'i sonuna kadar değil de hafif çekmişim gibi gözüküyor. Yani karakterim normal hareket etmesi gerekirken yavaş yürüyor. Aşağıda daha iyi anlarsınız.
Not: Sol Joystick'i kaldırıp üflediğim zaman sorun geçici olarak düzeliyor fakat sonra eski haline dönüyor. Ayrıca sağ joystickte o kadar olmasa da aynı sorun var.
Sorunun videolu hali:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o sorun bende de vardı ve en aza indirmeyi başardım.

Adımlar:
  1. Analoğu bastırarak otuz kez saat yönünde 360 derece döndür.
  2. Analoğu bastırarak otuz kez saat yönünün tersi yönünde 360 derece döndür.
  3. Analoğu X ekseninde 30 kez hızlıca hareket ettir.
  4. Analoğu Y ekseninde 30 kez hızlıca hareket ettir.
  5. Analog sallanmasının fark edilmemesi için analog hassasiyetini arttır.
Bunlar da olmazsa servise gönder ve kutunun içine aynen şunları yaz:
Bu ürünün analoglarında sıkıntı var, yönlendirmeler sabit değil. Analogların tamir edilmesini istiyorum.( Ana kartında sıkıntısı yok, ana kart ile uğraşmayın.)

Ana kart meselesi de şu bu arada:
Bende bir ay önce servise gönderdim, 2 hafta parça bekleniyor diye girdiler sisteme. Fakat beklenen parça ana kart çıktı ve ana kart değişimi yapıldı, servise gönderdiğim sorunla ürün tekrar elime döndü. Bu yüzden bende en yakın zamanda servise tekrar göndermek istiyorum.

Hocam o sorun bende de vardı ve en aza indirmeyi başardım.

Adımlar:
  1. Analoğu bastırarak otuz kez saat yönünde 360 derece döndür.
  2. Analoğu bastırarak otuz kez saat yönünün tersi yönünde 360 derece döndür.
  3. Analoğu X ekseninde 30 kez hızlıca hareket ettir.
  4. Analoğu Y ekseninde 30 kez hızlıca hareket ettir.
  5. Analog sallanmasının fark edilmemesi için analog hassasiyetini arttır.
Bunlar da olmazsa servise gönder ve kutunun içine aynen şunları yaz:
Bu ürünün analoglarında sıkıntı var, yönlendirmeler sabit değil. Analogların tamir edilmesini istiyorum.( Ana kartında sıkıntısı yok, ana kart ile uğraşmayın.)

Ana kart meselesi de şu bu arada:
Bende bir ay önce servise gönderdim, 2 hafta parça bekleniyor diye girdiler sisteme. Fakat beklenen parça ana kart çıktı ve ana kart değişimi yapıldı, servise gönderdiğim sorunla ürün tekrar elime döndü. Bu yüzden bende en yakın zamanda servise tekrar göndermek istiyorum.
Öncelikle yorumun için teşekkürler denedim bakalım işe yaramaz ise servise göndereceğim teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı