E eminkarahan___ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 34 23 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar FIFA 22 oynuyorum bilgisayarımdan ancak DualShock 4 sürekli titriyor nasıl kapatırım?
Merhaba arkadaşlar FIFA 22 oynuyorum bilgisayarımdan ancak DualShock 4 sürekli titriyor nasıl kapatırım?
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.238 Çözümler 4 23 Şubat 2022 #2 Sürekli mi titriyor yoksa ara sıra mı? Ara sıraysa FIFA 22'nin ayarlarından kapatabiliyor olmanız lazım.
Sürekli mi titriyor yoksa ara sıra mı? Ara sıraysa FIFA 22'nin ayarlarından kapatabiliyor olmanız lazım.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Şubat 2022 #3 Ayarlardan cihazlara gelip Dualshock'a basın orada vibrasyon açma kapama var. Oradan kapatabilirsin. Edit: PS4 için anladım pardon.
Ayarlardan cihazlara gelip Dualshock'a basın orada vibrasyon açma kapama var. Oradan kapatabilirsin. Edit: PS4 için anladım pardon.
E eminkarahan___ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 34 23 Şubat 2022 #4 oylesine1i dedi: Sürekli mi titriyor yoksa ara sıra mı? Ara sıraysa FIFA 22'nin ayarlarından kapatabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Neresinden kapatacagım hocam bulamadım arada titriyor.
oylesine1i dedi: Sürekli mi titriyor yoksa ara sıra mı? Ara sıraysa FIFA 22'nin ayarlarından kapatabiliyor olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Neresinden kapatacagım hocam bulamadım arada titriyor.
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 23 Ocak 2023 #5 eminkarahan___ dedi: Neresinden kapatacagım hocam bulamadım arada titriyor. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi hocam?
eminkarahan___ dedi: Neresinden kapatacagım hocam bulamadım arada titriyor. Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi hocam?