DualShock 4 touchpad sorunu

Kohster

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün, evimdeki bilgisayarda kullanmak için 2. el orijinal DualShock 4 satın aldım. Henüz Bluetooth alıcım olmadığı için kablo ile bağladım fakat Touchpad'i bir türlü çalıştıramadım. Denetim masasından, donanım ve aygıtlara girerek gamepadi seçtim tuşları tek tek kontrol ettim. Touchpad'in tıklaması dahil tüm tuşlar sorunsuz çalışıyor ama touchpadi kaydırarak henüz kullanamadım. Arkadaşım da aynı şekilde bilgisayarda DualShock 4 kullanıyor. Masaüstünde Touchpad'i sorunsuz kullanabildiğini söyledi. Yalnız onun DualShock'u blueetooth ile bağlı. Herhangi bir farkı var mı onu da bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Arızalı ise tamiri için uğraşacağım.

Ben de kullanamadım hiç touchpadi. Çalıştığını da yeni öğrendim hiç ihtiyacım olmamıştı. Arkadaşınız sizi biraz kandırıyor olabilir mi .

Ds4Windows indirip birde oradan deneyebilirsiniz. Touchpad masaüstünde çalışmayıp oyunlarda çalışıyorsa sıkıntısı yoktur. Windows işletim sistemlerinde Ds4 desteği olmadığı için bu sorunla karşılaşmanız normaldir.
Ben de kullanamadım hiç touchpadi. Çalıştığını da yeni öğrendim hiç ihtiyacım olmamıştı. Arkadaşınız sizi biraz kandırıyor olabilir mi .
Yok gerçekten kullanılıyor touchpad. Masaüstünde imleci falan hareket ettirebiliyorsunuz da inanılmaz gereksiz bir özellik.

Şuan halihazırda Ds4Windows programı ile kullanıyorum ama yine de ne oyunda ne de masaüstünde işlemiyor. Bazen oyun içerisinde mouse kullanmam gerekiyor ve 2. el aldığım için arızalı ise bildirmem gerekli.
Arkadaşlar DualShock'un touchpad kısmı arızalıymış. Tamamen söktüm, temizledim. Flex'i kablo üzerindeki bakır kısım geri doğru kıvrılmış onu düzelttim ve sorun çözüldü. Artık sıkıntısız çalışıyor.

Son düzenleme:
Arzalı olup olmadığını anlamak için telefona bağla bluetooth la touchpad e dokun telefonda mouse gözükecek pc de ya bluetooth için bi alet var onu alabilirsin yada kablo degistir o zaman çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…