Volter Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Merhabalar bugün DualShock 4 V2 aldım bunu kablosuz bir şekilde Wi-Fi ağı üzerinden PC'ye bağlama imkanım var mıdır yoksa illa Bluetooth cihazı gerekli midir? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Merhabalar bugün DualShock 4 V2 aldım bunu kablosuz bir şekilde Wi-Fi ağı üzerinden PC'ye bağlama imkanım var mıdır yoksa illa Bluetooth cihazı gerekli midir?
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Mart 2021 #2 Bluetooth sağlayıcısı gerekli. İsmi de bluetooth dongle olarak geçiyor.
Volter Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 poorfredo dedi: Bluetooth sağlayıcısı gerekli. İsmi de Bluetooth dongle olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam Ben'de onu soruyorum işte illa gerekli mi Wi-Fi üzerinden hiçbir şekil'de bağlanmıyor'mu.
poorfredo dedi: Bluetooth sağlayıcısı gerekli. İsmi de Bluetooth dongle olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam Ben'de onu soruyorum işte illa gerekli mi Wi-Fi üzerinden hiçbir şekil'de bağlanmıyor'mu.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Mart 2021 #4 Volter dedi: Tamam. Ben'de onu soruyorum işte illa gerekli mi Wi-Fi üzerinden hiçbir şekilde bağlanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Önceki mesajımda da dediğim gibi bluetooth sağlayıcısı gerek. Yani Wi-Fi ile bağlamanız imkansız.
Volter dedi: Tamam. Ben'de onu soruyorum işte illa gerekli mi Wi-Fi üzerinden hiçbir şekilde bağlanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Önceki mesajımda da dediğim gibi bluetooth sağlayıcısı gerek. Yani Wi-Fi ile bağlamanız imkansız.
Schweppes Megapat Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 616 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2021 #5 Bluetooth üzerinden üstündeki jaka kulaklık bağlanarak ses alınabiliyor mu peki?