ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar elimde R2 tuşu çıkan DualShock 4 V2 konsolu var. Sizce ben bunu vidalarını söküp takabilir miyim kolay bir şey mi? Tamirciye götürmek istemiyorum boşuna para kesiyorlar. Dosya Ekleri image.jpg 154,9 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2023
Arkadaşlar elimde R2 tuşu çıkan DualShock 4 V2 konsolu var. Sizce ben bunu vidalarını söküp takabilir miyim kolay bir şey mi? Tamirciye götürmek istemiyorum boşuna para kesiyorlar.
H haevn Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #2 Ya bunların içi çok karışık DualShock 3 olsaydı kendin aç derdim ama bunu götür bence zaten parça kırık değilse çok para almazlar.
Ya bunların içi çok karışık DualShock 3 olsaydı kendin aç derdim ama bunu götür bence zaten parça kırık değilse çok para almazlar.
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #3 haevn dedi: Ya bunların içi çok karışık DualShock 3 olsaydı kendin aç derdim ama bunu götür bence zaten parça kırık değilse çok para almazlar. Genişletmek için tıkla... Anladım yardımınız için teşekkürler hiçbir parça Kırım değil sadece biraz yerinden oynadı ve yerinden oynadığı için çalışmıyor.
haevn dedi: Ya bunların içi çok karışık DualShock 3 olsaydı kendin aç derdim ama bunu götür bence zaten parça kırık değilse çok para almazlar. Genişletmek için tıkla... Anladım yardımınız için teşekkürler hiçbir parça Kırım değil sadece biraz yerinden oynadı ve yerinden oynadığı için çalışmıyor.