M Mexalon Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Şubat 2021 #11 Reis_Ndombele dedi: Dualsense te sorunlar çıktı bir takım şirketler dava ediyor Sony'yi bu konudan dolayı. PS5 kontrolcüsü DualSense için yapılan şikayetlerden dolayı Sony'e dava açıldı Geçtiğimiz hafta sizlere aktardığımız PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense'e gelen şikayetlerin ardından CSK&D isimli hukuk bürosu Sony'e dava açtı. www.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Ben de bu nedenlerle dualshock 4 aldım yine. Kısmetse sonraki dualsense olur artık.
Reis_Ndombele dedi: Dualsense te sorunlar çıktı bir takım şirketler dava ediyor Sony'yi bu konudan dolayı. PS5 kontrolcüsü DualSense için yapılan şikayetlerden dolayı Sony'e dava açıldı Geçtiğimiz hafta sizlere aktardığımız PlayStation 5'in kontrolcüsü DualSense'e gelen şikayetlerin ardından CSK&D isimli hukuk bürosu Sony'e dava açtı. www.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Ben de bu nedenlerle dualshock 4 aldım yine. Kısmetse sonraki dualsense olur artık.
T toprakcan Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 Tuşların rengi farklı diğer her şey görünüm bakımından aynı yine geometri yine ayni R1 R2
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 684 10 Ağustos 2024 #13 Mexalon dedi: Ben de bu nedenlerle dualshock 4 aldım yine. Kısmetse sonraki dualsense olur artık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de ds4 almak istiyorum ama orijinal yok hiç piyasada.500-600₺’lik olanlar dayanıklı mıdır?
Mexalon dedi: Ben de bu nedenlerle dualshock 4 aldım yine. Kısmetse sonraki dualsense olur artık. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de ds4 almak istiyorum ama orijinal yok hiç piyasada.500-600₺’lik olanlar dayanıklı mıdır?
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 9 Ekim 2024 #14 Dursun Papi dedi: Hocam ben de ds4 almak istiyorum ama orijinal yok hiç piyasada.500-600₺’lik olanlar dayanıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... DS4 kullanıyordum, şimdi ps5 koluna geçiş yapacağım. Dışarıda ps oynarken dahi hiçbir sorun görmüyordum umarım teslim aldığımda da sorunla karşılaşmam.
Dursun Papi dedi: Hocam ben de ds4 almak istiyorum ama orijinal yok hiç piyasada.500-600₺’lik olanlar dayanıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... DS4 kullanıyordum, şimdi ps5 koluna geçiş yapacağım. Dışarıda ps oynarken dahi hiçbir sorun görmüyordum umarım teslim aldığımda da sorunla karşılaşmam.