W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 18 Aralık 2022 #1 Bilgisayar kullanıcısıyım. Kolla spor ve bazen Sony oyunlarını oynayacağım, 1000 lira bütçem var. Hangisini tavsiye edersiniz?
Bilgisayar kullanıcısıyım. Kolla spor ve bazen Sony oyunlarını oynayacağım, 1000 lira bütçem var. Hangisini tavsiye edersiniz?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 18 Aralık 2022 #2 Wallywestrt dedi: Bilgisayar kullanıcısıyım. Kolla spor ve bazen Sony oyunlarını oynayacağım, 1000 lira bütçem var. Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Dualshock 4.
Wallywestrt dedi: Bilgisayar kullanıcısıyım. Kolla spor ve bazen Sony oyunlarını oynayacağım, 1000 lira bütçem var. Hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Dualshock 4.
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Aralık 2022 #3 DualShock 4 biraz eski ve kronik sorunları var Xbox tavsiye ederim.
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 18 Aralık 2022 #4 Mirza Kaplan dedi: Dualshock 4. Genişletmek için tıkla... Bağlantı sıkıntısı olur mu kablosuz kullanırken? Ve titreşim motorları PC de çalışıyor mu? recaii dedi: DualShock 4 biraz eski ve kronik sorunları var Xbox tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... DualShock 4'ü çokça kullandım aşırı rahat geliyorz Xbox Controllerını hiç kullanmadım. Ergonomisine alışabilir miyim konusu da biraz çekinmemi sağlıyor
Mirza Kaplan dedi: Dualshock 4. Genişletmek için tıkla... Bağlantı sıkıntısı olur mu kablosuz kullanırken? Ve titreşim motorları PC de çalışıyor mu? recaii dedi: DualShock 4 biraz eski ve kronik sorunları var Xbox tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... DualShock 4'ü çokça kullandım aşırı rahat geliyorz Xbox Controllerını hiç kullanmadım. Ergonomisine alışabilir miyim konusu da biraz çekinmemi sağlıyor