Dualshock 4 vs Xbox One S Controller

NousrAX

Kilopat
Merhabalar. Controller almak istiyorum. Normalde Xbox'ınkini almaya karar vermiştim ama şu pil olayı beni biraz düşündürdü. Şimdi Xbox pil ile çalışıyor. Bunun için şarj edilebilir pil gerekiyor ama yorucu olur diye düşünüyorum ve bu piller çok randımanli çalışmayabiliyor. DS4 şarj etme olayı var o hoşuma gitti. Ama bir çok kişi ergonomik ve Win 10 için pek uyumlu olmadığını söylemiş bu bana sıkıntı yaratır mı? Genelde Fifa ve Forza, arada sırada hikayeli oyun oynamak için alacağım. Eğer arada pek bir fark yoksa DS4 almayı planlıyorum. Sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam ergonomi meselesi tamamen kişisel bir mesele kimin ne dediği önemli değil. Mesela ben de Xbox kontrolcüsünü daha çok seviyorum ama bu kişiden kişiye değişir. Uyumluluk konusuna gelince xbox kontrolcüsü alırsanız çok daha az uğraşırsınız ama DS4'ü de rahatlıkla bağlayabilirsiniz bilgisayarınıza. Zaten internette tonla video mevcut bununla ilgili. Pil meselesine gelince de bence ergonomi pil meselesinden daha önemli eğer imkanınız varsa mağazaya gidip deneyin xbox kontrolcüsünü artık hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın bence.

Hocam deneyecek vakit bulamıyorum. Ergonomisi Xbox'ın daha iyidir kesin, bu kadar insan yanılıyor olamaz. Hocam bir şey soracağım. 360 ile One S'in arasında çok fark var mı ? Sürekli oynamayacağım bir şey için bu kadar para veresim de gelmiyor açıkçası.

One S'i detaylı bilmiyorum ama bence sürekli oynamayacaksan 360 kontrolcüsü almak çok çok daha mantıklı. Uyumluluk konusunda da sorunu yok zaten. Ergonomi konusunda da şekil olarak çok değişiklik yok. Ben alacak olsam 360 kontrolcüsünü alırdım. Çünkü arasında ciddi bir fiyat farkı var.

Bana göre Xbox One S veya X kontrolcüsü daha iyi bir seçim olur. Neden diye sorarsanız, yeni gelecek olan xCloud projesi için 1-0 önde başlıyorsunuz. Pil konusunda ise bir süre sonra alışabilecek gibi duruyor.

Bana göre Xbox One S veya X kontrolcüsü daha iyi bir seçim olur. Neden diye sorarsanız, yeni gelecek olan xCloud projesi için 1-0 önde başlıyorsunuz. Pil konusunda ise bir süre sonra alışabilecek gibi duruyor.

Xcloud projesini tam olarak bilmiyorum. Bir de 360'da da batarya problemi var mı? Yani ekstra bir şey almak gerekiyor mu?

xCloud projesi sayesinde telefon üzerinden Game Pass oyunlarını oynayabiliyorsun. Kontrolcü olarak One X ve One S kontrolcülerini istiyor. Çünkü bu kontrolcülerde kablosuz bağlantı özelliği var.

Xbox 360 artık üretilmediği için arkadaşın sıfır bir Xbox 360 controller alma şansı yok. Piyasada da kalmadı. Tavsiyem Xbox One S controlleri alip keyfine bakması yönünde.

Pil konusunda bence AA pil kullanması daha iyi. 4 tane şarjlı pil aldım. Zaten 18-20 saat gidiyor. Bittiği an diğer 2 tane pili takıp kablo vs ile uğraşmadan kaldığı yerden anında devam edebiliyorsun. Biten pilleri ise şarj aletine bırakıyorum. Böylece sürekli kablosuz olarak kullanabiliyorum.

Hocam hangi marka kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…