C cordecs Hectopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #1 Bu adaptör sayesinde bilgisayar oyunlarını oynayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
cruoizei Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Infrastructure Operations Manager 14 Şubat 2017 #2 Merhaba, Bu cihazın böyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Sadece PC de kablosuz PS joystickleri ile oyun oynamaya yaradığını biliyorum.
Merhaba, Bu cihazın böyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Sadece PC de kablosuz PS joystickleri ile oyun oynamaya yaradığını biliyorum.
C cordecs Hectopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #3 Merhaba, Bunun cevabını arıyorum steam destekliyor mesela dualshock 4 cihazını.Fakat ben bluetoothla bağlayamadım o yüzden bu aparat hakkında bilgi almak istiyorum.
Merhaba, Bunun cevabını arıyorum steam destekliyor mesela dualshock 4 cihazını.Fakat ben bluetoothla bağlayamadım o yüzden bu aparat hakkında bilgi almak istiyorum.
Teriblephoenix Hectopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #4 Kablo ile baglayabilirsin youtubede bir çok video mevcut ve gayet iyi oluyor ayrıca sarj da yemediği için konsolda oynarken sorun yaşamazsınız
Kablo ile baglayabilirsin youtubede bir çok video mevcut ve gayet iyi oluyor ayrıca sarj da yemediği için konsolda oynarken sorun yaşamazsınız
C cordecs Hectopat Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2017 #5 Kardeşim kablosuz bağlamak istiyorum.
Lookman Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 84 13 Haziran 2019 #6 cordecs dedi: Bu adaptör sayesinde bilgisayar oyunlarını oynayabilir miyiz? Eki Görüntüle 215529 Genişletmek için tıkla... Dualshock 4 ile Bluetooth olmayan bilgisayarda kablosuz oynamaya yarar diye biliyorum. Aldınız mı ürünü bende almayı düşünüyorum.
cordecs dedi: Bu adaptör sayesinde bilgisayar oyunlarını oynayabilir miyiz? Eki Görüntüle 215529 Genişletmek için tıkla... Dualshock 4 ile Bluetooth olmayan bilgisayarda kablosuz oynamaya yarar diye biliyorum. Aldınız mı ürünü bende almayı düşünüyorum.