T tommy_angelo Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 20 15 Kasım 2018 #11 Awhlind dedi: Bir aralar bende de öyle bir sorun olmuştu, ancak şuan nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Bir de programı silip tekrar bu videodan deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak bağlı cihazlarda DS4 görülmüyor. TerabyteForever dedi: Xbox 360 kolu sürücüsünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Evet sürücüyü manuel olarak da yükledim ancak değişen birşey olmadı. Bilmem inanır mısınız ama farklı bir USB kablosu ile denedim ve çalıştı, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Son düzenleme: 15 Kasım 2018
Awhlind dedi: Bir aralar bende de öyle bir sorun olmuştu, ancak şuan nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. Bir de programı silip tekrar bu videodan deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim ancak bağlı cihazlarda DS4 görülmüyor. TerabyteForever dedi: Xbox 360 kolu sürücüsünü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Evet sürücüyü manuel olarak da yükledim ancak değişen birşey olmadı. Bilmem inanır mısınız ama farklı bir USB kablosu ile denedim ve çalıştı, yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.