mahmut98 Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar DualShock 4 aldım masaüstü PC'me bağlanmak için hangi Bluetooth aparatını almam gerekiyor?
Arkadaşlar DualShock 4 aldım masaüstü PC'me bağlanmak için hangi Bluetooth aparatını almam gerekiyor?
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ekim 2020 #2 Kendim kullanıyorum bu ürünü daha bu zamana kadar hiç kopma yaşadığımı hatırlamıyorum. TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Kendim kullanıyorum bu ürünü daha bu zamana kadar hiç kopma yaşadığımı hatırlamıyorum. TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
mahmut98 Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #3 Ziya Tolga dedi: Kendim kullanıyorum bu ürünü daha bu zamana kadar hiç kopma yaşadığımı hatırlamıyorum. TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hemen sipariş geçiyorum sıkıntı olmaz demi reis.
Ziya Tolga dedi: Kendim kullanıyorum bu ürünü daha bu zamana kadar hiç kopma yaşadığımı hatırlamıyorum. TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Hemen sipariş geçiyorum sıkıntı olmaz demi reis.
Ziya Tolga Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 1.143 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Ekim 2020 #4 mahmut98 dedi: Hemen sipariş geçiyorum. Sıkıntı olmaz değil mi reis? Genişletmek için tıkla... Ben farklı kontrolcülerle de denedim. Aktif olarak Xbox One S kontrolcüsüyle de kullanıyorum aylardır bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Ama size gelende bir problem çıkarsa onu bilemeyiz tabii ki.
mahmut98 dedi: Hemen sipariş geçiyorum. Sıkıntı olmaz değil mi reis? Genişletmek için tıkla... Ben farklı kontrolcülerle de denedim. Aktif olarak Xbox One S kontrolcüsüyle de kullanıyorum aylardır bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Ama size gelende bir problem çıkarsa onu bilemeyiz tabii ki.
F@LC0N Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 209 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #5 Bende bir tavsiye verim. Ugreen USB Bluetooth adaptör 1 yıldır kullanıyorum.