furkanfoxi7 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #1 Sıfır bir PlayStation 4 aldım. Yaklaşık üzerinden iki hafta geçti. DualShock'un içinden gelen bir ses dikkatimi çekti. Bozulmuş olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sıfır bir PlayStation 4 aldım. Yaklaşık üzerinden iki hafta geçti. DualShock'un içinden gelen bir ses dikkatimi çekti. Bozulmuş olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Nisan 2021 #2 Hocam siz ne yaparken bu ses çıkıyor, basit bir titreşim gibi geldi.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 22 Nisan 2021 #3 Oyunda mı çıkıyor ana menüde mi? Hocam oyunda çıkıyor ise sorun etme. Zaten PS4 yeni almışsın PS4 kolunda titreşim özelliği var oyunlarda.
Oyunda mı çıkıyor ana menüde mi? Hocam oyunda çıkıyor ise sorun etme. Zaten PS4 yeni almışsın PS4 kolunda titreşim özelliği var oyunlarda.
A ard2332 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #4 Titreşim sesi gibi geldi eğer öyleyse sıkıntı etme normal ama analogdan geliyorsa ses o zaman sıkıntı olabilir.
Titreşim sesi gibi geldi eğer öyleyse sıkıntı etme normal ama analogdan geliyorsa ses o zaman sıkıntı olabilir.
furkanfoxi7 Femtopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #5 HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam siz ne yaparken bu ses çıkıyor, basit bir titreşim gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ses Horizon'da yay gererken çıkıyor. Banada bir sorun gibi gelmedi ama merak ettim.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Hocam siz ne yaparken bu ses çıkıyor, basit bir titreşim gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ses Horizon'da yay gererken çıkıyor. Banada bir sorun gibi gelmedi ama merak ettim.