M Mathiasalpha Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 59 26 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. DualShock 4 aldım. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Trickleri nelerdir ya da seri numarası ile sorguama falan var mı? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Merhaba arkadaşlar. DualShock 4 aldım. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Trickleri nelerdir ya da seri numarası ile sorguama falan var mı? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 26 Haziran 2021 #2 Her kolun seri numarası var diye biliyorum oradan bakabilirsiniz.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.704 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #3 Nerden aldın? Ne kadara aldın?
M Mathiasalpha Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 59 26 Haziran 2021 #4 N0vaBetrayel dedi: Nerden aldın? Ne kadara aldın? Genişletmek için tıkla... amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr Fatalframecirakawoon dedi: Her kolun seri numarası var diye biliyorum oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam seri numarasını nereye yazacağız birde seri numarası nerede var ?
N0vaBetrayel dedi: Nerden aldın? Ne kadara aldın? Genişletmek için tıkla... amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr Fatalframecirakawoon dedi: Her kolun seri numarası var diye biliyorum oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam seri numarasını nereye yazacağız birde seri numarası nerede var ?
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.704 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2021 #5 Mathiasalpha dedi: amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr hocam seri numarasını nereye yazacağız birde seri numarası nerede var ? Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon olduguna göre orijinaldir.
Mathiasalpha dedi: amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr hocam seri numarasını nereye yazacağız birde seri numarası nerede var ? Genişletmek için tıkla... Satıcı Amazon olduguna göre orijinaldir.
M Mathiasalpha Femtopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 59 26 Haziran 2021 #6 N0vaBetrayel dedi: Satıcı Amazon olduguna göre orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan şüphem pek yoktu ama internette satılanların %90 çakma diyorlar ben şüpheye düştüm biraz ondan dolayı.
N0vaBetrayel dedi: Satıcı Amazon olduguna göre orijinaldir. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan şüphem pek yoktu ama internette satılanların %90 çakma diyorlar ben şüpheye düştüm biraz ondan dolayı.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 27 Haziran 2021 #7 Mathiasalpha dedi: amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr Hocam seri numarasını nereye yazacağız bir de seri numarası nerede var? Genişletmek için tıkla... Garanti Kontrol Aracı services.sony.com.tr Hocam sanırım buradan.
Mathiasalpha dedi: amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr Hocam seri numarasını nereye yazacağız bir de seri numarası nerede var? Genişletmek için tıkla... Garanti Kontrol Aracı services.sony.com.tr Hocam sanırım buradan.