DualShock 5 vs Xbox kolu

Bağlanıyor ama halihazırda bütçesi olan adama da daha iyi kollar varken bunu önermek attığın linkteki 1200TL gidip PC versiyonunu alsa 1350TL gereksiz yani.

Önemli olan bütçe değil rahatlığı bence bence 9.nesil var mesela el terlettiği için kullanasım gelmiyor arkadaş 3.parti yazılımla uğraşmak isterse DualShock 5 alsın.

Önemli olan bütçe değil rahatlığı bence bence 9.nesil var mesela el terlettiği için kullanasım gelmiyor arkadaş 3.parti yazılımla uğraşmak isterse DualShock 5 alsın.
Zaten bende 9. nesil önermedim. Vader 3 pro veya 8bitdo ultimate alsın dedim.

Ayrıca aklıma geldi senin attığın modelde pütürlü plastik arkası oda terletiyor bir fark yok.

Zaten bende 9. nesil önermedim. Vader 3 Pro veya 8BitDo Ultimate alsın dedim.

Ayrıca aklıma geldi senin attığın modelde pütürlü plastik arkası oda terletiyor bir fark yok.

Bilmiyordum teşekkürler.

İfadeler: DMN

Sizin oda falan mı çok sıcak ki acaba? Ben de neredeyse her gün kullanıyorum ama ellerim 4 saat falan aralıksız oynamadığım sürece terlemiyor.

Sanırsam DualShock 5 alacağım PS oyunları PC'ye de çıkıyor daha iyi olur PS kolu.

Sizin oda falan mı çok sıcak ki acaba? Ben de neredeyse her gün kullanıyorum ama ellerim 4 saat falan aralıksız oynamadığım sürece terlemiyor.

Odam bayağı sıcak balkon tarafındayın kapı açık camlar açık ona rağmen odada yanıyorum ondan kaynaklımı bilmiyorum serin bir yerde deneyim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…