DualShock farklı kabloyu algılamıyor

JackForest

Hectopat
Yer
Kuzey Kıbrıs
Daha fazla  
DualShock'un içinden çıkan şarj kablosu Micro USB onunla bağlayıp oynayabiliyorum. Şarj edebiliyorum ama ucu yamuldu ve düşüyor. Artık bende başka bir Micro USB kabloya bağlıyım dedim ama sadece şarj ışığı yanıyor. Hiçbir türlü bilgisayara bağlanmıyor.

DualShock'un içinden çıkan şarj kablosu Micro USB onunla bağlayıp oynayabiliyorum. Şarj edebiliyorum ama ucu yamuldu ve düşüyor. Artık bende başka bir Micro USB kabloya bağlıyım dedim ama sadece şarj ışığı yanıyor. Hiçbir türlü bilgisayara bağlanmıyor.

Başka sağlam bir kablo dene ben sağlam her kablo ile bağlıyordum. ucu hafif girmese bile olmuyordu

Başka sağlam bir kablo dene ben sağlam her kablo ile bağlıyordum. Ucu hafif girmese bile olmuyordu.

Orijinal gelen kablosundan daha iyi oturuyor hocam tam oturuyor ama anlamadım olayı.

Orijinal gelen kablosundan daha iyi oturuyor hocam tam oturuyor ama anlamadım olayı.

Dronun kablosu var bir de evde onu deneyeceğim şimdi.

Drone'un kablosu var bir de evde onu deneyeceğim şimdi.

Drone'un kablosu da olmadı hocam üstelik orijinali ilk aldığımdaki gibi tam oturuyor bir kere turuncu ışık yanıp sönüyor sonra bir şey olmuyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı