DualShock ile DualSense analog topuzu değiştirilebilir mi?

mamii3456

Centipat
Daha fazla  
Bende DualSense var DualShock ile analog topuzunu değiştirebilir miyim çünkü benim DualSense analog topuzu yırtıldı ve orijinal yok. Ben de böyle bir şey düşündüm hatta şık görünsün diye X kare ve yön tuşları da değiştirilebilir mi?

Hocam analog da sıkıntı yok sadece topuzunu değiştirebilir miyim?

Hocam analog da sıkıntı yok sadece topuzunu değiştirebilir miyim?
Evet değiştirebilirsin dur videosunu bulursam atayım hemen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Biraz el becerin varsa videoda ki gibi kolayca halledersin. Vİdeoda 4.dkya kadar gösterdiği yer senin işin için yeterli.

Evet değiştirebilirsin dur videosunu bulursam atayım hemen.

Hocam el becerim var böyle şeylere ilgim de var teknolojiye bayağı ilgim var anlarım böyle şeylerden elim biraz titrer durduk yere o benim en sevmediğim şey normal yerde oluyor ama çok sıkıntı etmiyorum yapabiliyorum hocam teşekkürler. Şu filmleri takmak zor olur biraz.

Sorun değil hocam, halledersiniz. Gönderdiğim linkte ki daha kaliteli görünüyor, sen yine iyice bir göz at öyle al. Kolay gelsin hocam, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…