DualShock kol önerisi

Makaleler
13
Yer
Hinohara Nishitama
Bilgisayardan PS2 oyunları ve sararsa farklı 3-5 oyun oynarım, örneğin Hellblade. PS2 kolu ile PS4 kolu arasında fiyat olarak bir fark yok. Hatta PS3 ve PS4 kolları aynı para olacak utanmasalar.

Kullanıp deneyimlemiş birinin öneride bulunması iyi olur. Bu ürünlerin cacık sanayisini alıp da analogdan kafayı yemekde istemiyorum, gereksiz fazla para harcamakta.

Bütçem 400 TL.

Ekstra: @Karşıt Madde @Mirza Kaplan hocam, bu kolların Linux ile uyumu veya PCSX2 ile uyumu hakkında bir şey biliyor musunuz? Özellikle görüşünüzü almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan kaç tl bilmiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En kötü F310 alın ama titreşim en eski titreşim destekleyen oyunda bile çok fark ettiriyor. 2 gün sonra güncel oyun oynamak isterseniz çok +sı var DualSense'nin özellikle PlayStation oyunlarında PC'de bile oyunun içine çekiyor etkileşimleri.
Bende F310 da var DualSense 5 de.
F310 da işinizi görür tabii illa nakit alacaksanız. İlk kolum F310'du. İki kolu da PC'de kullanıyorum.
DualSense özellikleri PC'de de çalışıyor.

F310 önerenler sebeplerini de belirtirse aklımda karşılaştırmam daha verimli olacak. Teşekkür ederim.
@Dragon Emperor @550519 @erme

şuan kaç tl bilmiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

799 TL olmuş. Aynı ürün altında bunu buldum ama:

F310 önerenler sebeplerini de belirtirse aklımda karşılaştırmam daha verimli olacak. Teşekkür ederim.

@erme hocam daha detaylı söyler. Ben şunu söyleyeyim. Bütçenizde F310 dışında kaliteli sayılabilecek iyi bir gamepad bulunmuyor hatta daha alt bütçedekiler daha kötü.

Replika DualShock'lardan daha iyi olduğu için önerdim, dezavantajları var mı? Evet var. Titreşim motoru yok, malzeme kalitesi de çok iyi değil ama fena bir hissiyat vermez. Ayrıca replika DualShock alırsanız 3. parti yazılımlarla da uğraşmak zorunda kalacaksınız, tak çalıştır değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı