DualShock4 Bluetooth özelliğini kaybetti

epuyyt

Yoctopat
Daha fazla  
Birkaç ay önce bir konsol aldım ve Bluetooth özelliği çalışıyordu fakat arkadaşıma PS4 oynamaya giderken o konsolu da götürdüm. Ve PS4'e bağladık. Bağladıktan sonra Bluetooth özelliği kayboldu. Sanırım tanınan cihazlardan benim konsolumu silmesi lazım fakat bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Yardim eder misiniz? (konsolum DualShock4)

Çok kez denedim onu ama olmadı.Taninan cihazlardan silmesi gerekmiş fakat nasıl silinecegını bilmiyorum ama yinede tavsiyen için sağol
Öyle bir şey yapmana gerek yok. Yapman gereken tek şey kendi PS4'üne kolu kablolu olarak bağla bir kez. Ondan sonra her şey eskisi gibi olacak.
Arkadaşın dediği gibi yapın sorununuz çözülecektir. Bu zamana kadar bir çok farklı Ps4'e kol bağlayıp eve geldiğimde kendi kablosuyla kendi Ps4'üme kolu tekrar tanıttım.

Öyle bir şey yapmana gerek yok. Yapman gereken tek şey kendi PS4'üne kolu kablolu olarak bağla bir kez. Ondan sonra her şey eskisi gibi olacak.
Arkadaşın dediği gibi yapın sorununuz çözülecektir. Bu zamana kadar bir çok farklı Ps4'e kol bağlayıp eve geldiğimde kendi kablosuyla kendi Ps4'üme kolu tekrar tanıttım.
Çok teşekkür ederim Denedim ve oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı