DualShock4 PC'de kullanılmıyor

FatihÖ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 2 gün önce DS4 satın aldım FC 25 oynamak için 2 gündür Bluetooth üzerinden oyunu oynadım bugün garip bir şekilde PC'de kontrolcuyü görmesine rağmen oyunda etkileşime giremiyorum ve ilk 2 gün mavi yanan ışık şu anda kırmızı yanıyor resetlemeyi denedim fakat düzelmedi kabloluda oynayamıyorum DS4Windows programı ile denediğimde FC 25 anticheat gerekçesi ile açıılmıyor yardım eder misiniz?

Merhaba yaklaşık 2 gün önce DS4 satın aldım FC 25 oynamak için 2 gündür Bluetooth üzerinden oyunu oynadım bugün garip bir şekilde PC'de kontrolcuyü görmesine rağmen oyunda etkileşime giremiyorum ve ilk 2 gün mavi yanan ışık şu anda kırmızı yanıyor resetlemeyi denedim fakat düzelmedi kabloluda oynayamıyorum DS4Windows programı ile denediğimde FC 25 anticheat gerekçesi ile açıılmıyor yardım eder misiniz?

FC 25 kaynaklı olabilir. Başka bir oyunda deneyin.

Steam'den mi aldınız Epic tenmi eğer Steam ise normal algılaması lazım ayarı var.

Steam'den aldığınızı var sayar isek, ayarlardan kontrolcü desteğini açın sonra tuş atamalarını tamamlayıp oyuna girin isterseniz detaylı anlatabilirim.

Steam'den aldığınızı var sayar isek, ayarlardan kontrolcü desteğini açın sonra tuş atamalarını tamamlayıp oyuna girin isterseniz detaylı anlatabilirim.
hocam şuanda kendi kendine kablolu şekilde düzeldi ışık maviye döndü oyunda denedim sıkıntı yok ama bluetooth ile bağlayınca ışığı kırmızı oluyor o zaman hiç bir şekilde çalışmıyor 2 gündür kablosuz kullanıyordum

Bluetooth konusunda pek bilgim yok ama ufak bir araştıracağım bir şeyler bulursam size dönerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı