DualShock4 şarj olmuyor

• Konuyu başlatan eed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.389

eed

Femtopat
DualShock4 kolunu PC'ye tanıtıyorum ilk defa, PC gördü daha sonra şarjı bitti PC'den şarj etmek istedim hiçbir ışık yanmadı, adaptörle denedim olmadı. Kablo ile PC'ye bağlayıp PS tuşuna basınca 10sn kadar açık mavi ışık yanıp sönüyor başka bir şey olmuyor. Çözümü var mıdır?

DualShock4 kolunu PC'ye tanıtıyorum ilk defa, PC gördü daha sonra şarjı bitti PC'den şarj etmek istedim hiçbir ışık yanmadı, adaptörle denedim olmadı. Kablo ile PC'ye bağlayıp PS tuşuna basınca 10sn kadar açık mavi ışık yanıp sönüyor başka bir şey olmuyor. Çözümü var mıdır?

Hocam herhangi bir şarj aleti işinizi görür.
Sadece prize takın ve kolu bağlayın sarj olması gerekir.
Bunu nasıl söylersin kol bozulursa derseniz elimde PS4 ve iki tane kol var her zaman böyle sarj ederim.

Hocam herhangi bir şarj aleti işinizi görür.
Sadece prize takın ve kolu bağlayın sarj olması gerekir.
Bunu nasıl söylersin kol bozulursa derseniz elimde PS4 ve iki tane kol var her zaman böyle sarj ederim.
Hocam soru soran benim farklı hesap bu. Turuncu ışık yanmıyor ama prize takınca.
Micro USB kablonun modeli nedir?

Devresinde veya bataryasında sorun olabilir.
Huawei telefondan çıkan kablo. daha öncesinde Ps üzerinden bu kablo ile şarj ediyordum. Şu an Pc veya adaptör ile olmuyor
Tamamdır hallettim kabloda sıkıntı varmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı