Dubai'den ne alınabilir?

KShieda

Hectopat
Yer
Ümraniye
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Mart ayının sonlarına doğru birkaç günlüğüne Dubai'ye gidiyorum ve gitmişken elim boş dönmek istemeyerek bir alışveriş listesi çıkarmaya çalışıyorum, şu anda almayı kesinleştirdiğim tek şey PS5 Slim 1TB disc Edition. Orada daha ucuz olabilecek başka neler vardır bilginiz var mı? Ayrıca free Shop'tan İstanbul'a döndükten sonra alışveriş yapabilir miyim, bilginiz var mı?

Arkadaşlar merhaba,

Mart ayının sonlarına doğru birkaç günlüğüne Dubai'ye gidiyorum ve gitmişken elim boş dönmek istemeyerek bir alışveriş listesi çıkarmaya çalışıyorum, şu anda almayı kesinleştirdiğim tek şey PS5 Slim 1TB disc Edition. Orada daha ucuz olabilecek başka neler vardır bilginiz var mı? Ayrıca free Shop'tan İstanbul'a döndükten sonra alışveriş yapabilir miyim, bilginiz var mı?

İstanbul'a dönünce Freeshoptan alışveriş yapabilirsin.

Google'dan Dubai Computer stores şeklinde aratırsan firma isimleri çıkar ve fiyat karşılaştırması yaparsın.

Arkadaşlar merhaba,

Hocam nasıl gidiceksin acaba benim de gitme planlarım var artı olarak ne kadar bütçe ayırdın uçak vb olan tüm şeyler için.

Hocam nasıl gidiceksin acaba benim de gitme planlarım var artı olarak ne kadar bütçe ayırdın uçak vb olan tüm şeyler için.
Hocam çalıştığım firma sayesinde uçak, otel vs. dahil olarak gidiyorum, gezi gibi düşünebilirsin. Sadece alışveriş için bütçe ayırmam gerekiyor, daha ne kadar ayırmalıyım belirlemedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı