Arada yaklaşık olarak 1K fark var. Sizce PS özel oyunları için alınır mı?
Koskoca RTX 2080ti bile bi PS4'ün yerine geçemiyor bazenRDR2 için bende almak istedim evde 4k tv'de var ama gönlüm el vermedi "console pleb" olmaya sadece bir oyun için.
Eğer arkadaşın dediği gibi konsol oyuncusu iseniz neden olmasın arada 1000 tl gibi fark varken.
İstediğiniz oyunu oynayamadıktan sonra RTX 5000 olsa ne yazarKoskoca RTX 2080ti bile bi PS4'ün yerine geçemiyor bazen![]()
PS Now her ülkede kullanımda değil ve her oyun PS Now arşivinde yok.Konsollar bile artık PC'ye aylık sistem getirdiler sanırım. Netflix gibi aylık ödeme ile PS oyunlarını PC'de oynuyorsun.
Şu an Türkiyede PS4 Slim yanında bir oyun ile fiyatı en uygun 2799 Tl. Pro'su oyunsuz olarak 3600 Tl. İlla monitör gerekmez ilk etapda. 1080p monitörde veya TV'de kullabilirsiniz. İleride 4k TV alıp iyice tadını çıkartırsınız. Pro alırsanız daha uzun süre sizi idare edecektir. O fiyata alınması taraftarayım. Hafta sonu kendimde alacağım keşke sizin gibi Pro alma gibi bir şansım olsaydı diyorum.Arkadaştan bilgi aldım 1518 aed ps4 pro 413 dolar yani 2260 türk lirası almalımııyım sizce alırsam monitörde gerekicek.
?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.