Dubai'den PS5 Slim vs PS5

brs.97

Kilopat
Arkadaşlar, dubaiye gidiyorum. 1850 dirhem civarı PS5 Slim ve 14 bin TL civarına geliyor. Bunu mu tercih etmeliyim yoksa normal PS5 mi almalıyım? Soğutması problem olur mu bilmiyorum. Normalinin fiyatı da 11 bin civarı. Önerilerinize ihtiyacım var ve kutu ağırlığı hakkında bilgisi olan var mı PS5 Slim'in?

Son düzenleyen: Moderatör:
slim daha hafif ben slimi tercih ederim ama fiyat farkı var ha bide problem yaşamazsın

Eğer devamlı PS5 ile seyahet etmeyeceksen normal al tabii. Pd 4'ün Slim'inde fan sesi ve ısınma sorunundan şikayet eden çoktu. Bir süre sonra performans kaybıda yaşayabilirsin Slim daha az soğuyacak çünkü

PS5'in PS5 Slim'e kıyasla tek artısı depolama haricinde daha taşınabilir ve ergonomik olması. Size kalmış bir durum, PS5'in verdiği fazladan depolama azımsanacak derecede değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam soğutması problem olsa Sony mühendisleri de başka kasaya geçerdi soğutması problem olmaz. Gönül rahatlığıyla Slim modeli tercih etmenizi tavsiye ederim. Bariz daha hafif daha ufak ve 200 GB e yakın fazladan depolama sunuyor.

PS5'in PS5 Slim'e kıyasla tek artısı depolama haricinde daha taşınabilir ve ergonomik olması. Size kalmış bir durum, PS5'in verdiği fazladan depolama azımsanacak derecede değil.

Yanlış bilgi hocam tam tersi. Fat kasa PS5 825GB Slim PS5 1TB.

Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim. o zaman Slim daha mantıklı her halükarda.

Eğer devamlı PS5 ile seyahet etmeyeceksen normal al tabii. Pd 4'ün Slim'inde fan sesi ve ısınma sorunundan şikayet eden çoktu. Bir süre sonra performans kaybıda yaşayabilirsin Slim daha az soğuyacak çünkü
Evet gerçekten de öyle. PS4 Slim sahibiyim uçak motoru çalıştırıyoruz maşallah. Ama PS5'de böyle bir şey olur mu bilmiyorum. Cihaz incelemecilerin eline geçsin o zaman görülür neyin ne olduğu.

Fiyat farkı 3 bin tl az değil. Sıfır dualsense parası. Daha güncel olduğu için Slim tercih edilebilir ama Fat kasada da herhangi bir sorun yaşamazsın. Slimin bir farkı yok depolama haricinde. Performans vs sorunu olacağını sanmıyorum.

Evet gerçekten de öyle. PS4 Slim sahibiyim uçak motoru çalıştırıyoruz maşallah. Ama PS5'te böyle bir şey olur mu bilmiyorum. Cihaz incelemecilerin eline geçsin o zaman görülür neyin ne olduğu.

Hocam ses olarak PS5'lerin fan sesi yok zaten PS4'lerde olduğu gibi. Sadece bobin sesi dediğimiz Coil Whine var. Bu bobin sesinin şiddeti her cihazda farklı oluyor şans işi ama hepsinde var. Cihazı monitörde falan kullanacaksanız duyarsınız ama TV ile kullanacaksanız duymanız zor dibine girmeniz lazım. Fat kasalarda bu böyleydi ne yazık ki Slim modelde de Coil Whine'ı çözmemişler onda da aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…