Egemen_yesil Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Dubleks ev için router lazım, modem üst katta, kablosuz bağlantı ile iyi çekecek bir router önerisi olan var mı, arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
Dubleks ev için router lazım, modem üst katta, kablosuz bağlantı ile iyi çekecek bir router önerisi olan var mı, arkadaşlar?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.983 Makaleler 3 Çözümler 30 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 Egemen_yesil dedi: Dubleks ev için router lazım, modem üst katta, kablosuz bağlantı ile iyi çekecek bir router önerisi olan var mı, arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bütçe.
Egemen_yesil dedi: Dubleks ev için router lazım, modem üst katta, kablosuz bağlantı ile iyi çekecek bir router önerisi olan var mı, arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bütçe.
Egemen_yesil Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 Eymenz dedi: Bütçe. Genişletmek için tıkla... Piyasayı tam bilmiyorum genelde fiyatlar ne durumda.
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.971 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #4 Egemen_yesil dedi: Dubleks ev için router lazım, modem üst katta, kablosuz bağlantı ile iyi çekecek bir router önerisi olan var mı, arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bundan 3 tane al mesh olarak kullan. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Egemen_yesil dedi: Dubleks ev için router lazım, modem üst katta, kablosuz bağlantı ile iyi çekecek bir router önerisi olan var mı, arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Bundan 3 tane al mesh olarak kullan. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Egemen_yesil Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 NYTMARE dedi: Bundan 3 tane al mesh olarak kullan. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Direk TP-Link Deco M4 almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi midir?
NYTMARE dedi: Bundan 3 tane al mesh olarak kullan. Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Router AX3000T(Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Direk TP-Link Deco M4 almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi midir?
NYTMARE Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 4.971 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #6 Egemen_yesil dedi: Direk TP-Link Deco M4 almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi bir tercih donanım olarak ve çekim kuvveti olarak daha iyi.
Egemen_yesil dedi: Direk TP-Link Deco M4 almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi midir? Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi bir tercih donanım olarak ve çekim kuvveti olarak daha iyi.
Ali Özbakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 1.101 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Yöneticisi 13 Mayıs 2025 #7 Egemen_yesil dedi: Direk TP-Link Deco M4 almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi midir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bütçe ve kaba taslak bir şekilde evin krokisini belirtebilir misiniz. M4 yeterli olmayabilir. Evde X50DSL, X50 Deco 3'lü set ve bir tane M4 kullanıyorum. M4 beni artık kaışlamadığı için eko sistemden çıkartıyorum bu ay.
Egemen_yesil dedi: Direk TP-Link Deco M4 almayı düşünüyorum sizce nasıl iyi midir? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bütçe ve kaba taslak bir şekilde evin krokisini belirtebilir misiniz. M4 yeterli olmayabilir. Evde X50DSL, X50 Deco 3'lü set ve bir tane M4 kullanıyorum. M4 beni artık kaışlamadığı için eko sistemden çıkartıyorum bu ay.