Dubleks evde internet çekmiyor

Ethernet portunu bilgisayara takmanıza rağmen kötü ise mesh sisteme geçmeniz en iyisi olur.

Eviniz çok büyük değil ise 2 tane de yeterli olacaktır.
ethernetle bağlayamıyorum bilgisayara modem alt katta ve güçlendirici yan odada kendi odama alınca hiç çekmiyor daha uygun fiyatlı bir şeyler yokmu

Ethernet portunu bilgisayara takmanıza rağmen kötü ise mesh sisteme geçmeniz en iyisi olur.

Eviniz çok büyük değil ise 2 tane de yeterli olacaktır.
Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli - Fiyatı, Yorumları boyle bişey buldum işe yaramı

Ethernet'le bağlayamıyorum bilgisayara modem alt katta ve güçlendirici yan odada kendi odama alınca hiç çekmiyor daha uygun fiyatlı bir şeyler yok mu?

Yok ürünü modeme kablosuz bağlayıp sonradan bilgisayarınıza yakın bir yere takmanız lazım. Sonra boşta olan Ethernet portunu bilgisayara takarsanız işe yarar.

ethernetle bağlayamıyorum bilgisayara modem alt katta ve güçlendirici yan odada kendi odama alınca hiç çekmiyor daha uygun fiyatlı bir şeyler yokmu
Bu tarz cihazlar hızı verir ama hızdan da feragat eder. Ya router kurmalısınız ya da mesh sistemi. Kablo çekme imkanınız yoksa mesh sistemi kurabilirsiniz. Bütçenizi yazarsanız ona göre öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı