Dublex ev için modem önerisi

VerBakimAKDO

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle modemi değiştirmek istiyorum, sonra mesh alacağım. Şu anki kullandığım 8 senelik Türk Telekom antensiz Wi-Fi 4 modemi. VDSL modem. Wi-Fi 6 bu modemi düşünüyorum. Başka önerileriniz varsa. Amazon.com.tr

Hocam tam detayını bilmiyorum fakat Turkcell evin birkaç yerine mesh benzeri şeyler kurarak tüm evde internet bağlantısının stabil olmasını sağlıyordu

Ev internetinizi de Turkcell'e geçirmeniz lazım muhtemelen

Hocam tam detayını bilmiyorum fakat Turkcell evin birkaç yerine mesh benzeri şeyler kurarak tüm evde internet bağlantısının stabil olmasını sağlıyordu

Ev internetinizi de Turkcell'e geçirmeniz lazım muhtemelen

Mesh alacağım da önce modemi değiştireyim. Wi-Fi 4 modem yani eski. Hem Wi-Fi 6 olur hem de yeni teknoloji falan filan gelmiştir.

Mesh alacağım da önce modemi değiştireyim. Wi-Fi 4 modem yani eski. Hem Wi-Fi 6 olur hem de yeni teknoloji falan filan gelmiştir.

Modemi köprü moduna alıp mesh sistem bağlayabilirsin böylece modem sadece kablo görevi görür ana cihaz mesh sistem olur bu arada evin kaç m² ve ev planı nasıl olacak diyelim alt kattaki salonda modem var ve üst kattaki yatak odasına yani evin en uzak yerine falan çekmesini mi istiyprsun yoksa şu anki modemin evin tam ortasında kalıyor.

Modemi köprü moduna alıp mesh sistem bağlayabilirsin böylece modem sadece kablo görevi görür ana cihaz mesh sistem olur bu arada evin kaç m² ve ev planı nasıl olacak diyelim alt kattaki salonda modem var ve üst kattaki yatak odasına yani evin en uzak yerine falan çekmesini mi istiyprsun yoksa şu anki modemin evin tam ortasında kalıyor.

Hocam 1 ay önce de açmıştımda bu konuyu siz yine yazmıştınız. Ev 270 M2, modem evin ortasında sayılır merdivenin başında. Yine de modemi değiştirmek istiyorum. Çekmeyen yerler için meshi alacağım ama şu an modem alayım diyorum. Modem Wi-Fi 4, alacağım mesh Wi-Fi 6 olursa modem 4 olduğu için Max 4 verebiliyor diye biliyorum. Bir de 2'li mesh aldım diyelim. Bitanesini modemin yanına öbürünü çekmesini istediğim yere mi koymam lazım?

Hocam 1 ay önce de açmıştımda bu konuyu siz yine yazmıştınız. Ev 270 M.2, modem evin ortasında sayılır merdivenin başında. Yine de modemi değiştirmek istiyorum. Çekmeyen yerler için meshi alacağım ama şu an modem alayım diyorum. Modem Wi-Fi 4, alacağım mesh Wi-Fi 6 olursa modem 4 olduğu için Max 4 verebiliyor diye biliyorum. Bir de 2'li mesh aldım diyelim. Bitanesini modemin yanına öbürünü çekmesini istediğim yere mi koymam lazım?

Hayır hocam bak bu sistemde modem sadece bir aktarma kablosu görevi görüyor yani interneti DSL sinyali olarak iyi alıyorsa Ethernet'i çalışıyorsa ve köprü modu varsa sana yeterli 3'lü mesh alırsan birini modeme Ethernet ile takacaksın ve o ana cihaz olacak diğer 2'si de ana cihazdan gelen sinyali yansıtacak onlar sadece prize takman yeterli.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı