nolonger Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 153 15 Haziran 2021 #1 Merhabalar, DuckDNS programından IP adresimi sabitledim. DuckDNS'nin verdiği subdomain'i tarayıcıda açıyorum ve çalışıyor. IP sabitlenmiş halde ama modem arayüzünden açtığım portları sonuna ":" ekleyerek girdiğimde XXX bağlanmayı reddetti diyor.
Merhabalar, DuckDNS programından IP adresimi sabitledim. DuckDNS'nin verdiği subdomain'i tarayıcıda açıyorum ve çalışıyor. IP sabitlenmiş halde ama modem arayüzünden açtığım portları sonuna ":" ekleyerek girdiğimde XXX bağlanmayı reddetti diyor.
Çözüm The User 0 15 Haziran 2021 nolonger dedi: Onu da denedim fakat olmadı Önerdiğiniz ngrok UDP alternatifi program/site var mı? Genişletmek için tıkla... remote.it var ngrok alternatifi olarak.
nolonger dedi: Onu da denedim fakat olmadı Önerdiğiniz ngrok UDP alternatifi program/site var mı? Genişletmek için tıkla... remote.it var ngrok alternatifi olarak.
KS KS nolonger Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 153 15 Haziran 2021 #11 The User 0 dedi: Hayırlı olsun o zaman. sorun olmazsa demo vb. bir şey güzel olur. Merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirince unutmazsam sizlede paylaşırım basit ama eğlenceli bir şey olacak diye umut ediyorum. Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Hayırlı olsun o zaman. sorun olmazsa demo vb. bir şey güzel olur. Merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirince unutmazsam sizlede paylaşırım basit ama eğlenceli bir şey olacak diye umut ediyorum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 15 Haziran 2021 #12 nolonger dedi: Oyunu bitirince unutmazsam sizlede paylaşırım basit ama eğlenceli bir şey olacak diye umut ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Artı 0 Eksi
nolonger dedi: Oyunu bitirince unutmazsam sizlede paylaşırım basit ama eğlenceli bir şey olacak diye umut ediyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur.
KS KS nolonger Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 153 17 Haziran 2021 #13 The User 0 dedi: Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır programa hemen bir göz atayım sonrada çözüm olarak işaretlerim. The User 0 dedi: Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu sitede açtığımız port herkese açık oluyor değil mi? Oldu çok teşekkür ederim haftalarca uğraştım kahramanımsınız The User 0 dedi: Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Host kısmını boş mu bırakmam gerek? Tutorial var mı? Son düzenleme: 17 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
The User 0 dedi: Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır programa hemen bir göz atayım sonrada çözüm olarak işaretlerim. The User 0 dedi: Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu sitede açtığımız port herkese açık oluyor değil mi? Oldu çok teşekkür ederim haftalarca uğraştım kahramanımsınız The User 0 dedi: Tamam. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz başkaları için de iyi olur. Genişletmek için tıkla... Host kısmını boş mu bırakmam gerek? Tutorial var mı?