L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Ocak 2021 #1 DuckDuckGo arama motoru Google için güzel bir alternatif. Google'a da güzel göndermeler yapmıyor değil. Resimde yazan Creepysite adresine gittiğinizde sizi Google'a yönlendiriyor. Rakibine karşı güzel bir gönderme olmuş diyebilirim.
DuckDuckGo arama motoru Google için güzel bir alternatif. Google'a da güzel göndermeler yapmıyor değil. Resimde yazan Creepysite adresine gittiğinizde sizi Google'a yönlendiriyor. Rakibine karşı güzel bir gönderme olmuş diyebilirim.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Ocak 2021 #2 Eğer DuckDuckGo'nun da dünyaca ünlü kendine özel mail servisi, video servisi, işletim sistemi olursa o zaman rakip sayılır.
Eğer DuckDuckGo'nun da dünyaca ünlü kendine özel mail servisi, video servisi, işletim sistemi olursa o zaman rakip sayılır.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.318 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 26 Ocak 2021 #3 Harika bir gönderme olmuş. Şimdilik kullanıyorum, aradığım her şeyi sıkıntısız bulabildim. Bence bir şans verin dedim, görsel arama sistemi daha iyi.
Harika bir gönderme olmuş. Şimdilik kullanıyorum, aradığım her şeyi sıkıntısız bulabildim. Bence bir şans verin dedim, görsel arama sistemi daha iyi.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Ocak 2021 #4 theberat dedi: Eğer DuckDuckGo'nun da dünyaca ünlü kendine özel mail servisi, video servisi, işletim sistemi olursa o zaman rakip sayılır. Genişletmek için tıkla... Arama motoru anlamında demiştim ama haklısınız.
theberat dedi: Eğer DuckDuckGo'nun da dünyaca ünlü kendine özel mail servisi, video servisi, işletim sistemi olursa o zaman rakip sayılır. Genişletmek için tıkla... Arama motoru anlamında demiştim ama haklısınız.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 26 Ocak 2021 #5 Çocuk gibi laf çakayım, gününü göstereyim hareketleri beni etkilemiyor pek. Hatta itici bile oluyor. İşine bakacaksın ki bir ağırlığın olsun.
Çocuk gibi laf çakayım, gününü göstereyim hareketleri beni etkilemiyor pek. Hatta itici bile oluyor. İşine bakacaksın ki bir ağırlığın olsun.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Ocak 2021 #6 Taptic dedi: Çocuk gibi laf çakayım, gününü göstereyim hareketleri beni etkilemiyor pek. Hatta itici bile oluyor. İşine bakacaksın ki bir ağırlığın olsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Tabii öznellik kişiden kişiye değişebilir.
Taptic dedi: Çocuk gibi laf çakayım, gününü göstereyim hareketleri beni etkilemiyor pek. Hatta itici bile oluyor. İşine bakacaksın ki bir ağırlığın olsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Tabii öznellik kişiden kişiye değişebilir.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 26 Ocak 2021 #7 Daha kendini düzgün geliştirmemiş DuckDuckGo Google'a laf atıyor.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 26 Ocak 2021 #8 TheMarqE dedi: Daha kendini düzgün geliştirmemiş DuckDuckGo Google'a laf atıyor. Genişletmek için tıkla... İnsanları kendine çekmek istiyor olabilir. Bence Google'ın kötü yanlarını yararlarına kullanıyorlar.
TheMarqE dedi: Daha kendini düzgün geliştirmemiş DuckDuckGo Google'a laf atıyor. Genişletmek için tıkla... İnsanları kendine çekmek istiyor olabilir. Bence Google'ın kötü yanlarını yararlarına kullanıyorlar.
Eerie Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #9 Firefox + DuckDuckGo tadından yenmez
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 5 Nisan 2021 #10 TheMarqE dedi: Daha kendini düzgün geliştirmemiş DuckDuckGo Google'a laf atıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada lafımı geri alıyorum. Aylar önce yazdığım bir mesajdı. Harbiden saçmaymış.
TheMarqE dedi: Daha kendini düzgün geliştirmemiş DuckDuckGo Google'a laf atıyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada lafımı geri alıyorum. Aylar önce yazdığım bir mesajdı. Harbiden saçmaymış.