Ducky One 3 TKL alınır mı?

volvoseverim

Decapat
Aslında One 3 mini almak istiyordum. Ama hem beyaz olup hem de red Switch olan mini bulamadım. Sizce bu klavye iyi midir? Veya bunu almak yerine başka hangi Custom klavyeleri alabilirim?

Aslında One 3 mini almak istiyordum. Ama hem beyaz olup hem de red Switch olan mini bulamadım. Sizce bu klavye iyi midir? Veya bunu almak yerine başka hangi Custom klavyeleri alabilirim?
link: Ducky One 3 TKL Red Switch Beyaz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Sorunlu oluyor genelde. Beyaz takmiyorsaniz Keychron V3 diyecektim ama Keychron V3 de brown switch Turkiyede sadece. Bende Ducky One 3'e zamaninda bakmistim ancak sorunlari fazla.

Alınmaz. Bütçenizi ve nasıl bir klavye istediğinizi belirtirseniz öneride bulunabiliriz.

kasa güzel hocam. switchlerden pek anlamam istediğim şey çok sesli olmasın ve sesi tok olsun. öneriniz varmı. keycap için de aynı şekilde bi bilgim yok.
Hocam şimdi baktım da silver rengi stoklarda yokmuş, gözümden kaçmış kusuruma bakmayın. Bugün güncel seçeneklere biraz bakayım yarın geri dönüş yapayım hocam.

Hocam şimdi baktım da Silver rengi stoklarda yokmuş, gözümden kaçmış kusuruma bakmayın. Bugün güncel seçeneklere biraz bakayım yarın geri dönüş yapayım hocam.

Sıkıntı yok hocam. Hiç olmazsa siyahına beyaz keycap takarız öyle de hoş durur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…