Dudağa atılan dikiş iz bırakır mı?

Nathann Drake

Decapat
Daha fazla  
Selam. Bugün bir olay sonucu (olaya şimdilik çok girmek istemiyorum ama belki ileride bununla alakalı konu açabilirim) olaydan yaklaşık 1-1.5 saat sonra acile gittik ve dudağıma 4-5 tane dikiş atıldı. Acilde asıl dikiş atılmazsa iz kalacağı söylendi. Bu dikişler ne zaman çıkar ve çıktıktan sonra iz kalır mı?

Selam. Bugün bir olay sonucu (olaya şimdilik çok girmek istemiyorum ama belki ileride bununla alakalı konu açabilirim) olaydan yaklaşık 1-1.5 saat sonra acile gittik ve dudağıma 4-5 tane dikiş atıldı. Acilde asıl dikiş atılmazsa iz kalacağı söylendi. Bu dikişler ne zaman çıkar ve çıktıktan sonra iz kalır mı?
Hocam ben de küçükken oyun oynarken koltuktan düşmüştüm acile götürmüşler acil dikiş atmamış daha iyi bir yere göndermiş orada estetik dikiş atmışlar hafif bir iz var sadece yakından belli oluyor. Terimleri ben de tam bilmiyorum annemin anlattığını söylüyorum. Acildekilerin dediği doğru yani güzel bir dikiş atılmazsa iz kalabilir.

Bende ameliyat oldum. Dikiş izi duruyor. Ne oldu diye sordukları zaman insan biraz değişik geliyor. Psikolojik tarafı belli bir süre sonra dense bile rahatsızlık vermiyor. Kalıp kalmaması konusunda kesin yargıya sahip değilim.

Kapanması gereken büyük yaralar dikiş atılmadan kendisi iyileşmeye bırakırsa daha çok iz bırakır. Dikişin ne kadar iz bırakacağı dikişin türüne, kullanılan ipe, senin vücudunun vereceği tepkiye göre değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı