Dudağa yara şeklinde dövme yaptırılır mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Dudağımın kenarına şu karakterdeki gibi bir dövme yaptırmak istiyorum ama bunu dövmede yara şeklinde yapabilirler mi acaba yani dudağımın kenarında siyah bir şey olmasını istemem biraz gerçekçi olsun isterim bilgisi olan kişiler bilgi verebilir mi?

1709372779391.png

Dudağa ve yüze dövme yapılmasını tavsiye etmiyorum.

Bu gibi keko tarzı istekler ileri yaşlarında senin utanç kaynağın olur yol yakınken vazgeç derim.

İtici olur 20 metreden ergen teşhisi koyarım. Dövme olacak ise kolunun iç tarafına olabilir veya pazu bölgene olabilir o taraflara yakışıyor bende yapmayı düşünüyorum ileride.

Dudağa ve yüze dövme yapılmasını tavsiye etmiyorum.

Yüzümün yarısını dövme ile kaplatmayacağım ki küçük bir görsel olacak tabii bilemiyorum dediğim gibi nasıl olur nasıl olmaz bilmiyorum.

Yüzümün yarısını dövme ile kaplatmayacağım ki küçük bir görsel olacak tabii bilemiyorum dediğim gibi nasıl olur nasıl olmaz bilmiyorum.
Hocam her gören soracak o iz ne diye ne cevap vereceksin? Dövme desen niye yaptın derler yara desen nasıl oldu derler bir ton iş etraflıca düşünmeden yüzüne girişme.

Hocam her gören soracak o iz ne diye ne cevap vereceksin? Dövme desen niye yaptın derler yara desen nasıl oldu derler bir ton iş etraflıca düşünmeden yüzüne girişme.

Evet bende onu düşündüm ama bir yerden sonra alışırım.

O tarz şeyler ancak oyunlarda ve filmlerde olunca güzel oluyor gerçek hayatta uygulamak istediğinde çok komik duracaktır.

Bende bir denemek istiyorum ama geçici dövme gibi bir şey var mı acaba onu bilmiyorum?

Anladığım kadarıyla yaşınız küçük heveslenip böyle şeyler yapmayın sonra çok pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı