koray_nz Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 59 2 Aralık 2020 #1 Bu gün dude Simulator adlı bir oyun aldım, test etmek için girdim merak ettiğimden dolayı çozunurluğu düşürdum fakat çozunurlüğü yükseltme tuşu siyah kısımda kaldığı için bir şey yapamıyorum. Oyunu eski ayarına nasıl sokarım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Bu gün dude Simulator adlı bir oyun aldım, test etmek için girdim merak ettiğimden dolayı çozunurluğu düşürdum fakat çozunurlüğü yükseltme tuşu siyah kısımda kaldığı için bir şey yapamıyorum. Oyunu eski ayarına nasıl sokarım?
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.946 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Aralık 2020 #2 Belgeler klasöründe oyunun klasörü varsa onu sil. Olmadı oyunu tekrar yükle zaten boyutu düşük bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
Belgeler klasöründe oyunun klasörü varsa onu sil. Olmadı oyunu tekrar yükle zaten boyutu düşük bildiğim kadarıyla.
KS KS koray_nz Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 59 2 Aralık 2020 #3 Yamete Kudasai dedi: Belgeler klasöründe oyunun klasörü varsa onu sil. Olmadı oyunu tekrar yükle zaten boyutu düşük bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Tekrar yükledim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Belgeler klasöründe oyunun klasörü varsa onu sil. Olmadı oyunu tekrar yükle zaten boyutu düşük bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Tekrar yükledim ama olmadı.
Yamete Kudasai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.946 Makaleler 4 Çözümler 57 2 Aralık 2020 #4 Aynı hatayı alan kişi sorununu böyle çözmüş. Artı 0 Eksi
KS KS koray_nz Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 59 2 Aralık 2020 #5 HKEY_CURRENT_USERden sonrasını anlamadım. Yamete Kudasai dedi: Aynı hatayı alan kişi sorununu böyle çözmüş. Eki Görüntüle 760105 Genişletmek için tıkla... Ne demek istiyor tek bir şey anlamayan ben miyim? Son düzenleme: 2 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
HKEY_CURRENT_USERden sonrasını anlamadım. Yamete Kudasai dedi: Aynı hatayı alan kişi sorununu böyle çözmüş. Eki Görüntüle 760105 Genişletmek için tıkla... Ne demek istiyor tek bir şey anlamayan ben miyim?