Gürayy Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 358 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışıyorum ve AÖF Okuyorum. 31 Ağustos 2015 #1 Düğün için müzik efek ve fotoğraflardan oluşan video düzenleyici basit bir program arıyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2015 #2 Camtasia Studio ile çok geniş kapsamlı editlemeleri bile yapabilirsiniz.
DarkLightning Hectopat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 271 Makaleler 2 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kida Teknoloji - Yazılım Geliştirme 10 Eylül 2015 #3 Video düzenlemek denince akla zaten hep belli programlar gelir. - Sony Vegas Pro yada Movie Studio - Adobe Premiere Pro - Camtasia Studio Not: Gelişmiş efektler istiyorsan After Effects
Video düzenlemek denince akla zaten hep belli programlar gelir. - Sony Vegas Pro yada Movie Studio - Adobe Premiere Pro - Camtasia Studio Not: Gelişmiş efektler istiyorsan After Effects