Düğün kına vs yapmadan evlenilir mi?

Düğünsüz kınasız hiçbir kız evlenmez benle zaten. Onu geçtim babam annem en baştan karşı çıkarlar düğün yapılmamasına. O yüzden el mahkum parayı akıtacağız artık düğüne. Tabii daha 10 senem var evlenmek için.

Ben evlenebilirsem eksinlikle düğün kına vs yok. Gelin hanım ister ise başka damat bulsun kendisine.
Giderim o para ile başka ülkeleri gezerim. İlla başka ülkeye gerek yok mis gibi Karadeniz turu yap.

En güzeli aynı düşünüyoruz masrafı bitmez en kötü bir araba alırsın ayağın yerden kesilir istediğin bir yeri gezersin yatırım yaparsın ne gerek var 2 saatlik eğlence için 10-15 yıl borç ödemeye sırf elalem ne der diye yani.

Sen ne anlatmak istiyosun bi anlasam.Bu arada w124 herkesin alıp binebileceği bir arabadır neden bu kadar kafaya taktın yok rüyanda vardır falan diye.

Düğün yapmak isteyen çoğu kişinin amacı şu: En gösterişli düğünü ben yapmalıyım. Herkes beni kıskanması.

Aynen öyle akrabalar zengin burada bir otel tuttular altın odada, odanın adı altın olunca tonla para veriliyormuş neyse, sonuç sünnet düğünü ama görsen sanki tahta çıkış töreni yapıyorlar.

Gereksiz bence, düğün yapabilirsiniz isterseniz, fakat istemesseniz direkt olarka evlenebilirsiniz. Eşinizlede konuşup ortak karar verin.

Ortalama bir ailenin masrafı her şey içinde max 15-20 bin tutuyor. Hadi 25 olsun. Daha bu yaz yapıldı. Sizin çevrenizde evlenenler nerelerde evleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…