Düğün sesini nasıl engelleyebilirim?

Havaya ateş açabilirsin lakin benim gibi Karadeniz bölgesinde bir yerde oturuyorsan insanlar bunu kutlama sanıp daha fazla ateş edecektir. Dikkatli ol.

Şaka bir yana engellenemiyor. Ben de iki gün önce yaşadım aynısını. Adam savaşta Mehter marşı çalarmış gibi davul çalıyor.

Adam aynı dediğin gibi Mehter Marşı çalarcasına çalıyor. Artık nasıl vuruyorsa o davula, monitörün hoparlörünü yırtmaktan korktum ama yine karşı koyamadım.

Yine bir davul/zurna terörü...

Sokak düğünlerindeki gürültünün önüne geçmek adına gerekli yerlere şikâyet edilebiliyordu diye hatırlıyorum. Gerekli yerlere bildirebiliyorsanız bildirin bence.

Yine bir davul/zurna terörü...

Sokak düğünlerindeki gürültünün önüne geçmek adına gerekli yerlere şikâyet edilebiliyordu diye hatırlıyorum. Gerekli yerlere bildirebiliyorsanız bildirin bence.
Hiç bir şey değişmiyor, polis umursamıyor bile. Adamlar kavga var deyince karakola gelip şikayetçi olun diyorlar(bizzat yaşadım). Düğüne mi gelecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…